Eerste look – Stardew Valley Collector’s Edition

Eerste look – Stardew Valley Collector’s Edition

De eerste visuele weergave van de Stardew Valley Collector’s Edition, exclusief voor Japan (ja … geweldig is het niet) op dit moment, is onthuld.

Stardew Valley Collectors Edition

Stardew Valley Collector’s Edition

In de Collector’s Edition vind je een exemplaar van de Nintendo Switch-game, de beginnershandleiding, de soundtrack-cd en de kaart. De Collector’s Edition verschijnt op 31 januari en is speelbaar in het Engels.

Dus laten we het goede nieuws samenvatten; Je kunt de Collector’s Edition vooraf bestellen bij Amazon Japan (wordt wereldwijd geleverd, speelt en speelt Engels (yay!)). Amazon Japan-link; https://www.amazon.co.jp/gp/product/B07JMZ35VG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00__o00_s00?ie=UTF8&th=1 

video

Over Stardew Valley

Je hebt de oude boerderij van je grootvader in Stardew Valley geërfd. Gewapend met hand-me-down tools en een paar munten, ga je op weg om je nieuwe leven te beginnen.

Kun jij leren van het land te leven en van deze overwoekerde velden een bloeiend huis maken? Het zal niet gemakkelijk zijn. Sinds Joja Corporation naar de stad is gekomen, zijn de oude manieren van leven bijna verdwenen. Het buurthuis, ooit het meest bruisende centrum van activiteit van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen.

Met een beetje toewijding ben jij misschien degene die Stardew Valley tot grootsheid kan herstellen!

Ad