Eerste look – Team Sonic Racing’s Ocean View

Eerste look – Team Sonic Racing’s Ocean View

SEGA onthulde een nieuw team Sonic Racing-nummer genaamd Ocean View, een snelweg langs het strand met spectaculaire landschappen en golven.

video
play-rounded-fill

Ocean View

Grijp je zonnenbril, Sonic fans! SEGA heeft nog een sneak peek uitgebracht op de bezienswaardigheden en geluiden van de aankomende arcade-achtige race-ervaring, Team Sonic Racing, met een gloednieuw kaart- en muzieknummer met strandthema.

De luchtige nieuwe “Ocean View” -track stuurt Sonic en zijn vrienden op een kloppende, autosnelweg op het strand, terwijl het spectaculaire landschap met golven in de verte crasht. Om de nieuwe kaart te begeleiden, heeft iconische Sonic-seriecomponist Jun Senoue samengewerkt met kunstenaars Richard Jaques & S.A.M.E. om een ​​beachy baan te creëren die de kust is om te behagen. Zet je vinnen klaar om de golf te doen en luister hier.

Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo Digital en is de ultieme arcade en snelle racestijl in competitieve stijl, met je favoriete personages en omgevingen van over de hele Sonic Universe. Race samen en win samen in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuigaanpassingsfuncties om over de finishlijn te rennen.

Team Sonic Racing zal zowel fysiek als digitaal verschijnen op 21 mei 2019 op Sony PlayStation®4, Microsoft Xbox® One en Nintendo Switch ™, met een digitale release op pc.

Ad