Eerste officiële Pokemon Unite Tournament ooit aangekondigd voor Japan

Eerste officiële Pokemon Unite Tournament ooit aangekondigd voor Japan

The Pokemon Company heeft het eerste officiële Pokemon Unite-toernooi voor Japan aangekondigd. Het toernooi wordt op 19 september alleen voor Japan gehouden, gesponsord door JCG. Wedstrijden zijn gepland als enkele eliminatie, waarbij de Top 4 de beste van de 3 is.

Deelnemers spelen standaardwedstrijden in het Remoat-stadion, waaraan maximaal 256 teams mogen deelnemen.

Registratie voor het toernooi kan via een formulier op de officiële website van het spel en staat open voor spelers van 16 jaar en ouder, hoewel spelers onder de 20 jaar toestemming van een voogd nodig hebben. Houd er echter rekening mee dat, aangezien dit toernooi alleen in Japan is, deelnemers ook Japans moeten kunnen schrijven en spreken om deel te nemen.

Over Pokemon Unite

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island om te strijden in Unite Battles! In Unite Battles nemen trainers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd. Teamwerk is essentieel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, een level omhoog gaan, je eigen Pokémon evolueren en werken om te voorkomen dat het andere team punten scoort.

Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Belangrijkste kenmerken:

  • BATTLE IN STYLE: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, en er verschijnen regelmatig nieuwe stijlen!
  • UNITE MOVES: Ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.
  • RANG UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!
  • COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame Trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • CROSS-PLATFORM PLAY: Daag trainers van over de hele wereld uit om Battles te verenigen op het Nintendo SwitchTM-systeem of op een compatibel mobiel apparaat dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.