Eerste reclame – JUDGEMENT 7

Eerste reclame – JUDGEMENT 7

5pb heeft een 15 seconden durende tv-commercial uitgebracht voor JUDGMENT 7 in Japan.

video

Over JUDGEMENT 7

Our World is Ended volgt Judgement 7, een team van jonge ontwikkelaars die werken aan een gloednieuwe game-engine genaamd het W.O.R.L.D-programma. Wanneer u een Augmented Reality-headset draagt, verandert dit revolutionaire programma het landschap in realtime. Wanneer Reiji, de part-time regisseur van het spel, het programma in de straten van Asakusa probeert, ziet hij een glimp van een verontrustende stadsgezicht. Kan dit een storing zijn of is er meer aan de hand dan op het eerste oog valt?

Zijn twijfels worden snel bevestigd, omdat de leden van het oordeel 7 zich gevangen zullen voelen tussen fictie en de echte wereld. Tekens en wezens uit hun vorige games zijn doorgedrongen in de wereld en dreigen nu werkelijkheid te worden. De stad staat op het punt om te worden overschreven. Oordeel 7’s strijd om de wereld terug te brengen staat op het punt te beginnen!

Belangrijkste kenmerken

  • Een boeiend verhaal met leuke personages – Ontmoet het wilde stel dat Judgement 7 is, een team van excentrieke game-ontwikkelaars, gevangen tussen de werkelijkheid en de gamewereld, waar simpele storingen verschrikkelijke gevolgen kunnen hebben!
  • Bezoek de iconische monumenten in Tokio – Our World is Ended speelt zich af in een perfecte recreatie van de populaire wijk Asakusa en neemt spelers mee naar enkele van de meest vooraanstaande plaatsen in de hoofdstad van Japan.
  • Uitstekende productiewaarde – Getalenteerde en bekende stemacteurs en prachtige beelden in een unieke kunststijl maken van dit sci-fi-verhaal een onvergetelijke reis.
  • De interactieve selectie van het zielsysteem – Wanneer Reiji in de war raakt, wordt het S.O.S-systeem geactiveerd. Zijn emoties zullen op het scherm vloeien voordat hij verdwijnt. Reageer snel om te zien hoe uw keuze de dialogen zal beïnvloeden.
  • Meer dan 40 uur aan gameplay – De diepgaande verhaallijnen en overvloedige conversatieopties zorgen voor een lange visuele roman vol humor en otaku-subcultuurreferenties!

Judgement 7 zal op 28 februari 2019 in Japan worden uitgebracht voor Nintendo Switch. Nog geen woord over een westerse versie. In tegenstelling tot de PS4-versie, wordt de Switch-versie alleen voor 7000 yen digitaal aangeboden (exclusief 8% omzetbelasting).