Effie komt

Effie komt

Inverge Studios heeft bevestigd dat actie-avonturenspel Effie in de toekomst naar Nintendo Switch gaat, dankzij uitgever Klabater.

De titel volgt Galand – een jonge man die op zoek is om zijn jeugd te herstellen, nadat een heks hem met ouderdom heeft vervloekt! Terwijl we wachten op verdere details, bekijk dan een eerdere trailer van het spel;

video
play-rounded-fill

Over Effie

Effie is een 3D-actie-avonturenspel dat klassieke elementen uit het genre, zoals vechten, platformen en puzzels, combineert met de verkenning van een uitgebreide wereld. Beleef een uniek fantasie-avontuur, bevrijd de steden van een krachtig en duister kwaad en herleef de look en feel van old-school videogames!

Beleef een uniek avontuur

Duik in het avontuur van Galand, een jonge man in zijn zoektocht om zijn jeugd te herstellen nadat een heks hem met vroegtijdige ouderdom vervloekte. Versla alle sinistere wezens, overwin alle platformuitdagingen en los de meest complexe puzzels op!

Runestone, je reisgenoot

Een krachtige zwarte magie beheerst de steden in de regio Oblena. Om het kwaad het hoofd te bieden, draag je een magisch schild waarmee je jezelf kunt verdedigen, vechten en surfen over het rode grasland. Het zal geleidelijk groeien in kracht en vaardigheden!

Herbeleef het gevoel van ouderwetse videogames

We hebben allemaal goede herinneringen aan die ongelooflijke klassieke 3D-actie-avonturengames. We hebben die referenties gebruikt om die sensaties weer tot leven te brengen, maar met moderne graphics, bedieningselementen en gameplay!

Ad