Eiyuden Chronicle Hundred Heroes – Gamescom 2022 gameplay trailer

Eiyuden Chronicle Hundred Heroes – Gamescom 2022 gameplay trailer

De RPG-game Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is al een tijdje in de maak. Het is een spirituele opvolger van de Suikoden-spellen. In mei werd aangekondigd dat de game naar de Nintendo Switch zou komen, en het is de bedoeling dat hij volgend jaar uitkomt.

Maar er is al meer dan een jaar geen volledige trailer voor de game, omdat deze pas is uitgebracht. Dat veranderde toen Gamescom en een nieuwe gameplay-trailer uitkwamen. In de trailer stond dat er volgende maand meer informatie over de game te zien zou zijn op de Tokyo Game Show.

video
play-rounded-fill

Over Eiyuden Chronicle Hundred Heroes

Ons verhaal begint in een deel van Allraan, dat bestaat uit veel verschillende landen met verschillende culturen en levenswijzen.

De geschiedenis van het land is gevormd door de allianties en oorlogen van de mensen, beesten, elven en woestijnmensen die daar wonen. Ze hebben dit gedaan met zwaarden en magische voorwerpen die ‘runenlenzen’ worden genoemd.

Het Galdean-rijk is andere landen voorgegaan en heeft een manier gevonden om de magie van runenlenzen sterker te maken.

Nu zoekt het rijk over het hele continent naar een item dat hen nog meer kracht zal geven.

Tijdens een van deze reizen ontmoeten een jonge en getalenteerde keizerlijke officier genaamd Seign Kesling en een jongen uit een ver dorp genaamd Nowa elkaar en worden vrienden.

Maar al snel zal een speling van het lot hen beiden in het vuur van de oorlog werpen en ze alles in twijfel laten trekken waarvan ze dachten dat het juist en waar was.

De geweldige steun van de community maakte Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes de meest gefinancierde Kickstarter-videogame van 2020. 505 Games is trots om Eiyuden Chronicle te publiceren en samen te werken met Rabbit & Bear om fans een onvergetelijke game-ervaring te bieden. Rabbit & Bear en 505 Games willen ervoor zorgen dat Eiyuden Chronicle zijn volledige potentieel waarmaakt en de gemeenschap een goede JRPG geven waar ze van kunnen genieten.