Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is nu officieel bevestigd

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is nu officieel bevestigd

Rabbit & Bear Studios heeft onthuld dat Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes wordt uitgebracht op Nintendo Switch.

Er is veel gespeculeerd over op welk Nintendo-platform de RPG zal worden uitgebracht. Rabbit & Bear Studios heeft eerder gesproken over de mogelijkheden om de game op de Nintendo Switch of zijn opvolger uit te brengen.

video
play-rounded-fill

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes bevestigd

Dat klopt! We wilden het voorzichtig spelen en onze alternatieven evalueren voordat we ons volledig toelegden op een Nintendo Switch-versie, gezien de recente geruchten over de Nintendo Switch en mogelijke Nintendo-versies van de volgende generatie.

Maar het wachten is voorbij en we zijn verheugd aan te kondigen dat Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ook beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes moet niet worden verward met Eiyuden Chronicle: Rising, dat net is uitgebracht op Switch. Rising, gemaakt door Natsume Atari, is een actie-RPG die zich afspeelt in hetzelfde universum als Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Honderd helden van Rabbit & Bear Studios, aan de andere kant, wordt een pure strategische RPG.

Ander nieuws: een van de nieuwste personages in Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is Yaelu. Ze komt uit een afgelegen gemeenschap en wordt beschreven als ‘nieuwsgierig van aard’, maar ‘worstelt om haar verlegenheid te overwinnen en de kracht te vinden om contact te maken met de buitenwereld’.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes wordt in 2023 uitgebracht op de Nintendo Switch.