Eiyuden Chronicle richt zich op de Next Gen Console van Nintendo

Eiyuden Chronicle richt zich op de Next Gen Console van Nintendo

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, een nieuwe RPG van de makers van Suikoden wil in 2022 uitkomen.

Op de Kickstarter-pagina van de game was een van de stretchdoelen een console-release voor de titel, waaronder de Nintendo Switch tussen de vermelde platforms.

video
play-rounded-fill

Nu echter het streefdoel voor het uitbrengen van de console-release is bereikt, hebben de ontwikkelaars een interessante update gepost waarin staat dat ze in plaats van de Nintendo Switch ernaar zullen streven om Eiyuden Chronicle uit te brengen op de next-gen-console van Nintendo.

Volgende generatie … wat?

In de update onthullen de ontwikkelaars dat ze in werkelijkheid niet zo zeker zijn dat ze de game op het huidige Nintendo Switch-model kunnen laten draaien, en in het belang van een consistente ontwikkeling op alle platforms, hebben ze koos er nu voor om te richten op alles wat Nintendo na de Nintendo Switch heeft gepland, of het nu een “Nintendo Switch 2” is of anderszins.

Dat gezegd hebbende, als een dergelijke console tegen die tijd niet wordt uitgebracht, heeft de ontwikkelaar gezegd dat ze hun best zullen doen om een ​​versie van de game voor Switch te maken, en indien nodig backers terugbetalen, mocht dit te moeilijk blijken te zijn.