Eiyuden Chronicle: Rising – 28 minuten aan gameplay

Eiyuden Chronicle: Rising – 28 minuten aan gameplay

Eiyuden Chronicle: Rising heeft een eerste preview gameplay-video op IGN. De communitymanager van de game leidt fans door 28 minuten aan beeldmateriaal in de video. Dit is onze eerste blik op de actie-RPG voor het bouwen van steden, die zich afspeelt in hetzelfde universum als Eiyuden Chronicle – en binnenkort naar Nintendo-apparaten zou moeten komen.

video
play-rounded-fill

Over Eiyuden Chronicle: Rising

Chronicles of Eiyuden Rising is een actie-rollenspel in hetzelfde universum als Eiyuden Chronicle. Het verbindt de vooroorlogse verhalen van veel mensen die uiteindelijk je Eiyuden Chronicle-metgezellen zouden worden.

In een uniek plot met spannende actie en interessante onderdelen voor het bouwen van steden, presenteert de game een deel van de Eiyuden Chronicle-cast met personages. Er kunnen zelfs enkele kleine bonussen zijn voor degenen die het spel verbinden met de Eiyuden Chronicle.

De gameplay-video, gehost door 505 Games brand community manager Steven Takowsky, begint ongeveer halverwege de game en bevat een les voor verschillende functies van de game.

Dit voorjaar wordt Eiyuden Chronicle: Rising uitgebracht op Steam voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.