Eiyuden Chronicle: Rising komt Lente 2022

Eiyuden Chronicle: Rising komt Lente 2022

Uitgever 505 Games en ontwikkelaars Rabbit & Bear Studios en Natsume Atari hebben aangekondigd dat ze Eiyuden Chronicle: Rising in het voorjaar 2022 naar Nintendo Switch zullen brengen.

Eiyuden Chronicle: Rising is een side-game voor het bouwen van een stad naast de eerder aangekondigde RPG Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes van de makers van Suikoden. Rising De game fungeert als een soort prequel en vertelt de verhalen van de personages die uiteindelijk de metgezellen van de speler in Honderd Helden zullen worden.

Dat gezegd hebbende, bleef Rabbit & Bear zeggen dat ze alleen “de mogelijkheid onderzoeken” van een Nintendo Switch-versie van Hundred Heroes.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Eiyuden Chronicle: Rising

Eiyuden Chronicle: Rising is een actie-RPG voor het bouwen van een stad die zich afspeelt in dezelfde wereld als Eiyuden Chronicle. Het verweeft de vooroorlogse verhalen van verschillende personages die uiteindelijk je metgezellen zullen worden in de Eiyuden Chronicle.

De game introduceert een deel van Eiyuden Chronicle’s cast van personages in een origineel verhaal met spannende actie en boeiende elementen voor het bouwen van steden.

Er kunnen zelfs enkele kleine voordelen zijn voor spelers die de game koppelen aan Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes.