Elderand komt in februari, nieuwe trailer

Elderand komt in februari, nieuwe trailer

Elderand, een meedogenloze actieplatformgame met elementen van rollenspellen, zal beschikbaar zijn op de dag die uitgever Graffiti Games en ontwikkelaar Mantra hebben besloten. Degenen die al een Nintendo Switch hebben, kunnen deze vanaf 16 februari 2023 krijgen.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Elderand

In deze akelige actieplatformgame zullen er echt koppen rollen als spelers een harde, op vaardigheden gebaseerde strijd aangaan tegen een verscheidenheid aan gruwelijke dieren. Alleen de sterkste spelers komen als overwinnaars uit de strijd. Vecht tegen torenhoge vijanden die je botten doen rillen met een breed scala aan dodelijke wapens en vaardigheden. Ontdek een Lovecraftiaans universum dat verwrongen en gevuld is met gekte terwijl je het verkent. De gevechtservaring kan worden aangepast dankzij RPG-aspecten, waaronder het uiterlijk van het hoofdpersonage, evenals hun vaardigheden, statistieken en wapens. Degenen die bereid en in staat zijn om het bloed en de ingewanden te vergieten die nodig zijn om het te verwerven, zullen worden beloond met glorie en rijkdom.

Kenmerken

  • Maak gebruik van een breed scala aan dodelijke werktuigen, zoals onder andere zwepen, zwaarden, bijlen, dolken, pijlen en magische staven. Daarom moet je experimenteren met alle beschikbare wapens.
  • In deze zorgvuldig met de hand getekende pixelwereld met prachtige gotische esthetiek en creatief levelontwerp, zullen spelers verkenning ervaren in de geest van Metroidvania, evenals gruwelijke monsters uit de Lovecraftiaanse mythos.
  • Met RPG-achtige elementen hebben spelers de mogelijkheid om hun ervaring aan te passen aan hun speelstijl. Dit omvat alles, van het uiterlijk van hun personage tot hun capaciteiten, attributen en wapens.
  • Je kunt je wapens verbeteren via het crafting-systeem door eerst spullen te verzamelen van verkenning en verslagen vijanden.
  • Verken de talloze hoekjes en gaatjes van dit verraderlijke rijk, zoals een gastvrij gehucht dat wemelt van kooplieden, een bos, een tempelgevangenis, drijvende eilanden en een vervloekte kathedraal, naast het hellelandschap dat Elderand zelf is .
  • Er zijn ongeveer 60 verschillende soorten vijanden om tegen te vechten, en ergens tussen de twaalf en twintig bazen om uit te schakelen.
  • Lees meer over de duisternis die dit desolate gebied overspoelt door te zoeken naar verloren brieven en andere vormen van communicatie die zijn achtergelaten door de ongelukkige personen die u voorgingen.

In de Nintendo Switch eShop is Elderand beschikbaar voor een prijs van $ 19,99.