Elderand – Launch trailer

Elderand – Launch trailer

Elderand zal binnenkort een lanceringstrailer hebben, waar Graffiti Games en Mantra momenteel aan werken. Deze video geeft een demonstratie van de bloederige actieplatformgame met RPG-functies die zojuist beschikbaar is gemaakt voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Elderand

Er is een belofte van pracht die voorbij de duisternis en de waanzin ligt. In deze akelige, retro-geïnspireerde actieplatformgame zullen er echt koppen rollen als spelers een harde, op vaardigheden gebaseerde strijd aangaan tegen een verscheidenheid aan gruwelijke dieren. Alleen de sterkste spelers komen als overwinnaar uit de strijd.

Gebruik een breed scala aan dodelijke wapens en vaardigheden om je moed op de proef te stellen tegen imposante en huiveringwekkende bazen. Zie een Lovecraftiaans universum dat verwrongen en gevuld is met gekte terwijl je het verkent. Door het gebruik van RPG-functies kun je elk aspect van de gevechtservaring personaliseren, van het fysieke uiterlijk van je personage tot hun vaardigheden, statistieken en arsenaal.

Degenen die bereid en in staat zijn om het bloed en de ingewanden te vergieten die nodig zijn om het te verwerven, zullen worden beloond met glorie en rijkdom.

Kenmerken

* Maak gebruik van een breed scala aan dodelijke wapens, zoals zwepen, zwaarden, dolken, bijlen, pijlen en andere soortgelijke werktuigen. Zoek het soort wapens, zoals een gigantisch zwaard of een magische staf die uitbarstingen van energie afvuurt, waarmee je het meeste plezier beleeft om tegen monsters te vechten. Deze kunnen variëren van een staf die magische energie afschiet tot een staf die energie-uitbarstingen afschiet.

* In deze zorgvuldig met de hand getekende pixelwereld met prachtige gotische esthetiek en creatief levelontwerp, zullen spelers verkenning ervaren in de geest van Metroidvania, evenals gruwelijke monsters uit de Lovecraftiaanse mythos. De componenten van een RPG bieden u de mogelijkheid om uw ervaring te personaliseren zodat deze het meest geschikt is voor uw speelstijl. Dit omvat alles, van het uiterlijk van je personage tot hun capaciteiten, cijfers en wapens.

* Je kunt je wapens verbeteren via het crafting-systeem door eerst spullen te verwerven van verkenning en vijanden die zijn verslagen.

* Verken de talloze hoeken en gaten van dit verraderlijke rijk, zoals een verleidelijk gehucht met kooplieden, een bos, een tempelgevangenis, drijvende eilanden, een vervloekte kathedraal en Elderand zelf, dat op zichzelf al een hel is.

* Je zult tijdens het spel meer dan 60 unieke soorten vijanden en bijna een dozijn bazen tegenkomen.

* Verzamel alle verloren brieven of andere vormen van communicatie die zijn achtergelaten door de ongelukkige individuen die voor je kwamen om inzicht te krijgen in het kwaad dat deze verlaten regio overspoelt.

De eShop-downloadversie van Elderand is hoe de game beschikbaar wordt gemaakt voor klanten.