Eldest Souls – Deze zomer

Eldest Souls – Deze zomer

Fallen Flag Studio heeft Eldest Souls aangekondigd, een spel waarin je als ridder speelt om de goden uit te dagen en de balans te herstellen.

Eldest Souls zal in de zomer van 2020 worden uitgebracht als een getimede console exclusief voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over de Eldest Souls

Eldest Souls speelt zich af in een grimmige, duistere fantasiewereld en innoveert in het genre door de gameplay van eindbazen te combineren met een hoog niveau van gevechtaanpassing. De innovatieve gevechtsmechanica is snel op te pikken en moeilijk te beheersen, biedt unieke lagen van complexiteit en uitdagende eindbazen, waardoor het Souls-achtige genre nieuw leven wordt ingeblazen.

  • Meedogenloze oude goden – goden doden is geen gemakkelijke taak. Bereid je voor om overweldigd te worden door meedogenloze, uitdagende ontmoetingen, waarin alleen de meest meedogenloze doorstaan.
  • A Dying World – verken en ontdek de mysterieuze, oude Citadel. Gevangenis van de oude goden, dit monument van de overwinning van de mens is al lang vergeten en er is iets duister diep in zijn doolhoven geworteld.
  • Een eeuwige vooruitgang en aanpassing – elke ontmoeting met de oude goden zal een unieke, nieuwe uitdaging zijn. Claim hun macht, ontgrendel verschillende talenten en vaardigheden en versla ze allemaal.
  • Snelle actie – beheers een opwindend actiegevechtsysteem, waarbij elk moment telt, vol uitdagingen en gevaar.
Ad