Eldest Souls – Pre-orders fysieke editie gestart op 13 september 2022

Eldest Souls – Pre-orders fysieke editie gestart op 13 september 2022

Limited Run Games heeft aangekondigd dat het een fysiek exemplaar van Eldest Souls, een actie-avonturenspel vergelijkbaar met souls, gaat verkopen voor de Nintendo Switch.

De game wordt geleverd met de grote uitbreiding ‘Depths of the Forgotten’, die een nieuwe locatie, drie nieuwe eindbazen en meer toevoegt. Vanaf 12.00 uur ET op 13 september 2022 kost elk exemplaar van de Standard Edition $ 34,99 USD hier in de Verenigde Staten.

Deze release maakt geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games, net als andere titels die zijn gedistribueerd. Als je het niet krijgt, heeft dit geen invloed op je vermogen om een ​​complete verzameling Limited Run Games-spellen te hebben.

Over Eldest Souls

Het eindigde allemaal met één zwaard, enkele oude goden en veel mensen die stierven.

Na honderden jaren geregeerd te zijn door de Oude Goden, kwam de Mens eindelijk in opstand tegen hen en sloot deze enorme rampen op binnen de heilige muren van de Citadel.

Maar er zat iets ergs in…

In een laatste wraakactie hebben de oude goden een grote verwoesting op de wereld losgelaten. Er is nog maar een klein beetje hoop voor de mensen.

Het gewicht dat op een enkele krijger valt, is zwaar. Gewapend met een geweldig zwaard… gemaakt van de puurste Obsydian.

Uitdagende gevechten

Net als Souls zijn de gevechten snel en hard, en elke seconde telt. Maar geluk is in het voordeel van de dapperen, en het verslaan van de Oude Goden kan de speler krachten geven die mensen niet kunnen begrijpen.

Boss-Rush Geweld

Eldest Souls richt zich op de moeilijkste en meest interessante gevechten, genaamd ‘Bosses’. – Elke oude god geeft de speler een nieuwe en andere uitdaging om te overwinnen, en degenen die dat doen worden in natura beloond.

Een land uit het verleden

Terwijl je door de doolhofachtige passages naar de oude goden zoekt, kom je interessante NPC’s, meeslepende zoektochten en een aantal duistere en onheilspellende mysteries tegen. Ontdek langzaam de waarheid over de Oude Goden en waarom ze zo lang opgesloten zijn geweest…

Pixelperfectie

Geniet van de prachtige 16-bits aandacht voor detail in de pixel-perfecte, geheiligde Citadel. Maar probeer niet te lang te kijken. Dit symbool van menselijk succes is lange tijd vergeten en er is iets duisters diep van binnen gegroeid.

Uw ontwerp. Jouw regels.

Elke keer dat je een van de oude goden ontmoet, sta je voor een andere uitdaging… en ontvang je een andere beloning. Claim hun hemelse krachten om een ​​breed scala aan unieke talenten en vaardigheden te ontgrendelen die je kunt mixen en matchen om je eigen vechtstijl te creëren.

Kenmerken:

  • Vecht je een weg door een reeks unieke en moeilijke Boss-Rush-gevechten.
  • Terwijl je de oude Citadel verkent, zul je veel interessante NPC’s en speurtochten vinden.
  • Ontdek wat de Oude Goden verbergen voordat de hele wereld wordt vernietigd.
  • Geniet van de prachtige grafische stijl, die pixel-perfect is en vol prachtige aandacht voor detail.
  • Uw structuur. Uw regels. Kies uit verschillende combinaties van vaardigheden hoe je wilt vechten.
Ad