ElecHead – 26 minuten aan gameplay

ElecHead – 26 minuten aan gameplay

ElecHead is gearriveerd op Nintendo Switch, en degenen die het van dichterbij willen bekijken, kunnen een video van 26 minuten bekijken van Nindie Spotlight, waarin de puzzelplatformgame wordt getoond.

video
play-rounded-fill

Over ElecHead

Het baken van hoop brandt nog steeds in een wereld gehuld in duisternis, diep in een fabriek.

ElecHead werpt je als Elec, een kleine robot op een reis om het licht op aarde te herstellen.

Elec zorgt ervoor dat elektriciteit door muren, vloeren, platforms, schakelaars en andere objecten stroomt, waardoor ze worden geactiveerd.

Hij kan ook zijn hoofd losmaken en weggooien om dingen op afstand te activeren, maar wees gewaarschuwd: als hij zijn hoofd niet binnen 10 seconden terugkrijgt, wordt hij uitgeschakeld.

Elec zal zijn verstand moeten gebruiken, zowel letterlijk als figuurlijk, om een ​​uitweg te vinden uit deze met vallen gevulde gevangenis.

Kenmerken

  • Bedieningen die eenvoudig en intuïtief zijn
  • Er is een beperkt aantal gimmicks, maar het is aan de speler om uit te zoeken hoe hij deze kan gebruiken om problemen in de verschillende fasen op te lossen.
  • Minimalistische beelden met een nostalgische sfeer stellen de speler in staat zich te concentreren op de basisprincipes van het spel.
  • Speeltijd: 2-3 uur; zelfs drukbezette personen kunnen deelnemen (verborgen kamers of geheimen om te ontdekken)
  • Er is geen in-game tekst of tutorial: het kan door iedereen ter wereld worden gespeeld en de gameplay is eenvoudig.

ElecHead is te koop in de Nintendo Switch eShop. Het bevat de volgende talen: Engels, Japans, Spaans, Frans, Portugees, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans, Chinees (vereenvoudigd) en Chinees (traditioneel).

Ad