Elli aangekondigd – Eind 2018 release

Elli aangekondigd – Eind 2018 release

Een andere charmante en grillige platformer zal binnenkort landen! Swedish Bandana Kid heeft aangekondigd dat puzzelplatformer Elli op weg is naar de Nintendo Switch eShop.

Elli ondersteunt de Engelse, Franse, Duitse, Italiaanse, Spaanse, Braziliaanse en Japanse taalopties. Hoewel de ontwikkelaar geen releasedatum heeft opgegeven, tweeten ze wel dat het spel hopelijk “voor het einde van 2018” wordt gelanceerd.

video

Over Elli

Leid Elli op haar reis door het land van de Mandragora om de gestolen Crystals of Time terug te halen voordat haar verjaardag voorbij is, in deze kleurrijke puzzelplatformer voor de Nintendo Switch!

Belangrijkste kenmerken

Een grillig, met de hand vervaardigd avontuur voor één speler, gevuld met een verscheidenheid aan puzzels en spannende platformacties. Let op je stap, er zijn veel gevaren te overwinnen!

Ontdek een heerlijke wereld, bewoond door de speelse en meestal behulpzame Mandragora. Reis van weelderige stranden, door oude tempels, bergtoppen en grotten vol met vergeten Mandragora-technologie en meer.

Unreal Dev Grant-ontvanger.

Een enorme en steeds veranderende soundtrack, die prachtig de thema’s van de wereld combineert en het avontuur van Elli onderstreept. Verzamel edelstenen en sluw verborgen munten en wissel ze in voor verschillende badjassen, staven en hoeden.

Eenvoudige pick-up-and-play-bediening, geschikt voor zowel kinderen als kinderen van harte. Voor meer schermafbeeldingen kunt u de officiële website van de game hier bezoeken.

Ad