Ember Knights Skills Mastery Update: volledige patch notes en hoogtepunten

Ember Knights Skills Mastery Update: volledige patch notes en hoogtepunten

Samenvatting:

De nieuwste update voor Ember Knights, genaamd de Skills Mastery-update, introduceert aanzienlijke verbeteringen en nieuwe functies in de game, vooral voor de Switch-versie. Deze update is erop gericht spelers nieuwe manieren te bieden om hun vaardigheden te verbeteren, door drie specifieke upgrades en één ultieme upgrade voor elke vaardigheid aan te bieden. Daarnaast bevat het een verscheidenheid aan algemene upgrades die van toepassing zijn op alle vaardigheden, waardoor de algehele gameplay-ervaring wordt verbeterd.

Een belangrijk hoogtepunt van deze update is de introductie van de PAX Competitiemodus, toegankelijk via het hoofdmenu, wat een concurrentievoordeel aan het spel toevoegt. Naast deze functies brengt de update verschillende balansaanpassingen en kleine verbeteringen met zich mee om een ​​soepelere en aangenamere game-ervaring te garanderen. De patchopmerkingen bevatten details over nieuwe relikwieën, herwerkte versies van bestaande relikwieën en een uitgebreide lijst met bugfixes die verschillende problemen aanpakken, van gameplay-stabiliteit tot visuele problemen.

Deze oplossingen zijn bedoeld om de prestaties van de game te verbeteren en een meer naadloze ervaring voor spelers te bieden. Deze update bevat ook nieuwe prestaties met betrekking tot het upgraden van vaardigheden, waardoor spelers doelen krijgen waarnaar ze kunnen streven terwijl ze de nieuwe inhoud onder de knie krijgen. Feedback van de community heeft een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van deze updates, en toekomstige updates beloven nog meer verbeteringen te brengen op basis van de input van spelers.


Update van vaardigheden van Ember Knights

De Ember Knights Skills Mastery-update brengt een schat aan nieuwe functies en verbeteringen aan het spel, met name gericht op vaardigheidsverbeteringen en een nieuwe competitieve modus. Deze update is op maat gemaakt voor de Switch-versie van Ember Knights en zorgt ervoor dat spelers een frisse en boeiende ervaring met de game hebben. In de volgende secties wordt dieper ingegaan op de specifieke wijzigingen en toevoegingen die in deze update zijn geïntroduceerd.

Vaardigheidsupgrades: verbeter uw vaardigheden

De Skills Mastery-update introduceert een aantal algemene upgrades die op elke vaardigheid kunnen worden toegepast. Deze upgrades zijn ontworpen om de algehele effectiviteit van de vaardigheden te verbeteren, waardoor de gameplay dynamischer en leuker wordt. Dit zijn de algemene beschikbare upgrades:

 • Upgrade 1: vergroot de kans op kritiek.
 • Upgrade 2: Verhoogt de schade.
 • Upgrade 3: Voegt 1 extra toeslag toe.
 • Upgrade 4: Het verslaan van een vijand met een vaardigheid geneest.
 • Upgrade 5: Vermindert het aantal hits dat moet worden vernieuwd.

Deze upgrades bieden een solide basis waarop spelers kunnen voortbouwen naarmate ze verder komen in het spel, waardoor ze een meer op maat gemaakte en krachtige set vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Specifieke upgrades en ultieme upgrades

Elke vaardigheid in Ember Knights heeft nu drie specifieke upgrades en één ultieme upgrade. Deze upgrades zijn ontworpen om de functionaliteit en effectiviteit van elke vaardigheid aanzienlijk te verbeteren. Hieronder staan ​​voorbeelden van de specifieke en ultieme upgrades voor een aantal vaardigheden:

Sintelvuur

 • Upgrade I: Vergroot het bereik.
 • Upgrade II: Laat een extra kegel van mystieke vlammen achter de ridder barsten.
 • Upgrade III: Schiet 3 vuurballen in een gespreid schot.
 • Ultieme upgrade: wanneer je een vijand verbrandt met Ember Fire, richten je verbrandingseffecten meer schade aan.

Bombom

 • Upgrade I: Vijanden die door je Blast Bomb worden getroffen, zijn geworteld.
 • Upgrade II: je bommen trekken vijanden naar zich toe voordat ze exploderen.
 • Upgrade III: gooit 3 bommen achter elkaar.
 • Ultieme upgrade: bommen ontploffen in 3 kleinere clusterbommen.

Met deze upgrades kunnen spelers hun vaardigheden aanpassen aan hun speelstijl, waardoor elke playthrough uniek en spannend wordt.

Nieuwe functie: PAX-competitiemodus

De update introduceert de PAX Competitiemodus, een nieuwe en spannende spelmodus die toegankelijk is via het hoofdmenu. Deze modus biedt een competitieve omgeving waarin spelers hun vaardigheden tegen elkaar kunnen testen in verschillende uitdagingen. De modus is ontworpen om een ​​leuke en boeiende ervaring te bieden, waarbij spelers worden aangemoedigd hun vaardigheden aan te scherpen en te strijden om topposities.

Gedetailleerde patchopmerkingen

De Skills Mastery-update brengt een groot aantal nieuwe inhoud en functies naar Ember Knights. Naast de vaardigheidsupgrades en de PAX Competition Mode bevat de update verschillende verbeteringen aan de mechanica en visuals van de game. Spelers zullen een grotere aanwezigheid van vaardigheidsruimten in alle kaartindelingen opmerken, wat meer mogelijkheden biedt om hun vaardigheden te gebruiken en te verbeteren.

Veranderingen in balans

Naast nieuwe inhoud implementeert de update verschillende balanswijzigingen om eerlijke en plezierige gameplay te garanderen. Vaardigheden zoals Eruption, nu hernoemd naar Seek and Destroy, zijn aangepast om hun effectiviteit en bruikbaarheid te verbeteren. Deze veranderingen zijn gericht op het creëren van een meer evenwichtige en boeiende spelomgeving.

Kleine aanpassingen

Er zijn ook kleine aanpassingen gedaan aan verschillende aspecten van het spel, waaronder de frequentie waarmee legendarische relikwieën verschijnen en de mogelijkheid om bepaalde relikwieën te upgraden. Deze aanpassingen helpen de gameplay-ervaring te verfijnen, waardoor deze soepeler en leuker wordt voor spelers.

Nieuwe relikwieën en herwerkingen

De update introduceert nieuwe relikwieën voor Ember Knights, waardoor meer variatie en diepgang aan het spel wordt toegevoegd. Eén zo’n relikwie is de Pyroguard, die de schade vermindert die wordt aangericht door verbrande vijanden. Dit epische zeldzaamheidsrelikwie biedt een schadevermindering van 20% en levert aanzienlijke voordelen op tijdens gevechten.

Bestaande relikwieën herwerkt

Verschillende bestaande relikwieën zijn herwerkt om hun functionaliteit en balans te verbeteren. De Empowered Bangle vergroot nu bijvoorbeeld de schade van de eerste vaardigheidshit op een vijand, terwijl de Withercore spelers geneest wanneer ze een vergiftigde vijand verslaan. Deze veranderingen verbeteren de strategische opties die beschikbaar zijn voor spelers, waardoor meer diverse en effectieve speelstijlen mogelijk zijn.

Bugfixes en prestatieverbeteringen

De Skills Mastery-update verhelpt talloze bugs die de gameplay hebben beïnvloed. Belangrijke oplossingen zijn onder meer het oplossen van problemen die ervoor zorgden dat wapenuitdagingen niet konden worden voltooid als een speler dood was toen een baas werd verslagen, en het oplossen van crashes die verband hielden met multiplayer-connectiviteit. Deze oplossingen zijn cruciaal voor het behouden van een stabiele en plezierige game-ervaring.

Kleine bugfixes

Naast grote bugfixes verhelpt de update ook een aantal kleine problemen, zoals visuele problemen en kleine inconsistenties in de gameplay. Deze oplossingen helpen het spel te verbeteren en zorgen voor een soepelere en visueel aantrekkelijkere ervaring voor spelers.

Prestaties en voortgang bijhouden

De update introduceert nieuwe prestaties met betrekking tot het upgraden van vaardigheden, waardoor spelers nieuwe doelen krijgen om naar te streven. Prestaties zoals Apprentice, Shaman en Wizard erkennen de voortgang van spelers bij het ontgrendelen en beheersen van vaardigheidsupgrades. Deze prestaties voegen een extra laag motivatie en voldoening toe terwijl spelers werken aan het voltooien van hun vaardigheden.

Communityfeedback en toekomstige updates

Communityfeedback heeft een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de Skills Mastery-update. De ontwikkelaars hebben geluisterd naar de input van spelers en talloze aanpassingen gemaakt op basis van suggesties uit de community. Toekomstige updates beloven deze trend voort te zetten en verdere verbeteringen en nieuwe inhoud te bieden op basis van feedback van spelers.

Conclusie

De Ember Knights Skills Mastery-update is een aanzienlijke verbetering van het spel en introduceert nieuwe vaardigheidsupgrades, een competitieve PAX-competitiemodus en verschillende gameplay-verbeteringen. De gedetailleerde patchopmerkingen benadrukken de talrijke veranderingen en toevoegingen, zodat spelers een duidelijk beeld hebben van wat ze kunnen verwachten. Met nieuwe relikwieën, herwerkte items en uitgebreide bugfixes biedt deze update een rijkere en leukere game-ervaring voor alle spelers.

Veelgestelde vragen
 • Wat zijn de belangrijkste hoogtepunten van de Ember Knights Skills Mastery-update?
  • De belangrijkste hoogtepunten zijn onder meer nieuwe vaardigheidsupgrades, de introductie van de PAX Competitiemodus en diverse balanswijzigingen en bugfixes om de gameplay te verbeteren.
 • Hoe krijg ik toegang tot de PAX-competitiemodus in Ember Knights?
  • De PAX Competitiemodus is toegankelijk via het hoofdmenu. Deze modus biedt een competitieve omgeving waarin spelers hun vaardigheden tegen elkaar kunnen testen in verschillende uitdagingen, wat een leuke en boeiende ervaring oplevert.
 • Welke nieuwe relikwieën zijn er in de update geïntroduceerd?
  • De update introduceert verschillende nieuwe relikwieën, waaronder de Pyroguard, die de schade vermindert die wordt aangericht door vijanden die worden verbrand. Dit relikwie voegt, samen met andere, meer variatie en diepgang toe aan het spel, waardoor de strategische gameplay-opties worden verbeterd.
 • Wat zijn enkele van de herwerkte relikwieën in Ember Knights?
  • Bestaande relikwieën zijn herwerkt om hun functionaliteit en balans te verbeteren. De Empowered Bangle vergroot nu bijvoorbeeld de schade van de eerste vaardigheidshit op een vijand, en de Withercore geneest spelers wanneer ze een vergiftigde vijand verslaan. Deze veranderingen zorgen voor meer diverse en effectieve speelstijlen.
 • Welke bugfixes zijn opgenomen in de Skills Mastery-update?
  • De update verhelpt talloze bugs, waaronder belangrijke oplossingen voor problemen met wapenuitdagingen, connectiviteit voor meerdere spelers en visuele problemen. Deze oplossingen zorgen voor een stabielere en plezierigere game-ervaring.
 • Hoe heeft communityfeedback de Skills Mastery-update beïnvloed?
  • Communityfeedback heeft een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van de Skills Mastery-update. De ontwikkelaars hebben talloze aanpassingen gemaakt op basis van de input van spelers, en toekomstige updates zullen suggesties van de community blijven bevatten om verdere verbeteringen en nieuwe inhoud te bieden.