Embers of Mirrim – Fysieke release

Embers of Mirrim – Fysieke release

De fysieke release van Embers of Mirrim is alweer een Nintendo Switch-titel die onderweg is van Limited Run Games en beschikbaar zal worden gesteld via het distributiekanaal van het bedrijf.

video
play-rounded-fill

Over Embers of Mirrim

De game zal in alle opzichten beschikbaar worden gesteld in een zelfstandige vorm (geen speciale edities). Aan de andere kant zal er een pakket beschikbaar zijn dat een kopie van de officiële soundtrack bevat.

Eind eind 2017 werd Embers of Mirrim voor het eerst uitgebracht op het Nintendo Switch-platform via de eShop.

Een oude kracht combineert twee zeer verschillende wezens om een ​​multi-getalenteerde held te creëren die de taak heeft om vrede en evenwicht terug te brengen op de planeet. Deze vers geslagen redder heeft de elegantie en macht van zijn respectievelijke rassen, evenals het vermogen om zichzelf naar believen te verdelen in zowel lichte als donkere sintels. De sintels worden individueel behandeld door zowel de rechter als de linker analoge sticks, wat resulteert in een platformactie door prachtige fantasierijke landschappen die zowel gebruiksvriendelijk als eindeloos plezierig is.

Kenmerken

Een geavanceerd individu met twee verschillende persoonlijkheden: Embers zijn de namen van de twee verschillende speelbare vormen die kunnen ontstaan ​​wanneer Mirrim in tweeën splitst. Met de linker- en rechtersticks kunnen spelers afzonderlijke controle uitoefenen over respectievelijk de Light en Dark sintels, en krijgen spelers extra opties om uitdagingen te overwinnen, door de omgeving te navigeren en puzzels op te lossen.

Meerdere spelmodi: verover kolossale eindbazen, sleutel aan je omgeving om verbijsterende puzzels op te lossen, vecht voor je leven tegen gevaarlijke vijanden en beheers revolutionaire besturing op basis van thumbsticks die worden gecombineerd met traditionele platformactie. De integratie van “opsplitsende” gameplay en een krachtig verhaal in deze momenten zorgt voor een ervaring die meer is dan de som der delen.

Bescherm je wereldbol tegen de corruptie: maak gebruik van je capaciteiten om de wereld te bevrijden van de corruptie die de planeet die je dierbaar is in het universum teistert. Vind een manier om je vrienden te redden en breng hun legers bij elkaar zodat je de planeet weer in evenwicht kunt brengen.

Verken de buitengewone wereld: een kosmos vol leven en kleur wacht op je! Het pad naar Mirrim leidt je door verschillende landschappen, waaronder een smeltende berg, een ouder wordend bos, een eenzame woestenij en meer. Je krijgt de kans om een ​​breed scala aan verborgen schatten te ontdekken die begraven liggen in de prachtig geproduceerde omgeving.

Vanaf 31 januari 2023 kun je een pre-order plaatsen voor de fysieke editie van Embers of Mirrim voor Switch. Het zal beschikbaar zijn op de Limited Run Games-website en in de Amazon-winkel die het bedrijf beheert.