Emily Rogers – Licenties waarschijnlijk hoofdschuldige achter Nintendo Switch Online-uitbreidingsprijs

Emily Rogers – Licenties waarschijnlijk hoofdschuldige achter Nintendo Switch Online-uitbreidingsprijs

Bekende Nintendo-insider Emily Rogers reageerde op de prijsaankondiging voor Nintendo Switch Online + Expansion Pass. Die veel mensen de Dure pas hebben genoemd.

Het Nintendo Switch Online + Expansion Pack, dat werd onthuld, kost $ 49,99 / £ 35,99 per jaar voor individuen en $ 79,99 / £ 59,99 voor het gezinsabonnement en omvat NES-, SNES-, intendo 64- en SEGA Mega Drive-games. Ook inbegrepen is het normaal betaalde downloadbare contentpakket voor Animal Crossing: New Horizons met de titel Happy Home Paradise.

Licentiekosten

Emily merkte op Twitter op dat ze had gehoord dat licentiekosten mogelijk de oorzaak waren van de hoger dan verwachte prijs van Nintendo Switch Online + Expansion Pass. Ze had gehoord dat SEGA aardig had geprofiteerd van de deal met Nintendo en vermoedelijk andere game-ontwikkelaars van derden, zoals Konami en Capcom.

Het Nintendo Switch Online + Expansion Pack wordt gelanceerd op 25/26 oktober en Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise wordt op 5 november gelanceerd

We blijven bij onze oorspronkelijke mening; voor een enkele gebruiker is de prijs simpelweg veel te hoog in vergelijking met een familieversie die dan maar iets duurder is en je 8 keer de hele set oplevert.