Empire Of Sin – Komt op 1 December

Empire Of Sin – Komt op 1 December

Romero Games en Paradox Interactive hebben de releasedatum voor Empire Of Sin op de Nintendo Switch bevestigd.

Empire Of Sin ziet spelers de rol aannemen van een meedogenloze maffiabaas in de jaren 1920, terwijl ze zich een weg banen naar de top van de criminele onderwereld van Chicago.

video
play-rounded-fill

Over Empire of Sin

Empire of Sin, het strategiespel van Romero Games en Paradox Interactive, plaatst je in het hart van de meedogenloze criminele onderwereld van het Chicago van de jaren 1920 in het Prohibition-tijdperk.

Het is aan jou om je een weg naar de top van de stapel te bedwingen, te charmeren en te intimideren en alles te doen wat nodig is om daar te blijven. Deze personage-gedreven, noir-geïnspireerde game laat spelers smullen van de glitter en glamour van de roerige jaren ’20, terwijl ze achter de schermen werken in de gruizige onderbuik van de georganiseerde misdaad.

  • Rollenspel: kies een van de veertien unieke bazen op basis van fictieve en echte gangsters, en ga vervolgens op pad om je criminele imperium op te bouwen en te beheren in het beruchte droogleggingstijdperk van Chicago.
  • Empire Management: bouw je Empire of Sin op en leid de onderwereldeconomie van Chicago met zakelijk inzicht, brutaliteit of stadsbrede bekendheid. Beheer uw vestigingen strategisch, zoals speakeasies, toeleveringsketens, casino’s en meer.
  • Om beurten vechten: stel je bende samen en vecht het uit in turn-based gevechten om je territorium te verdedigen en uit te breiden – of stuur een bericht naar vijandige bendes.

Empire of Sin komt op 1 december 2020 uit voor Nintendo Switch.