Endless Dungeon – Speelbaar personage Bunker

Endless Dungeon – Speelbaar personage Bunker

SEGA en ontwikkelaar Amplitude Studios zijn terug met meer Endless Dungeon-nieuws, aangezien de twee bedrijven Bunker onthulden als een nieuw speelbaar personage.

Er is een nieuwe sheriff op vrije voeten! Met ‘stad’ bedoelen we een gevaarlijk verlaten ruimtestation, en met ‘sheriff’ bedoelen we een mechanische tank die zich bezighoudt met orde, gerechtigheid en (uiteraard) beleefdheid. Dat klopt, iedereen, het is tijd om Bunker te ontmoeten! Ze is de tweede held in onze serie “Hero Reveal”.

video

Over Endless Dungeon

Endless Dungeon is een Rogue-lite Tactical Action-game gebaseerd op de bekroonde maar soms dodelijke Endless-wereld. Rekruteer een team van schipbreukelingen, ga een lang verlaten ruimtestation binnen en verdedig je kristal tegen eindeloze golven vijanden… Als je sterft tijdens een poging, laad dan opnieuw en probeer het opnieuw.

HET EINDELOZE HEELAL HEEFT EEN NIEUWE TOEVOEGING

Je ruimtevaartuig is zo dood als een pier, en je bent gestrand op een ruimtestation dat naar de honden is gegaan voordat ze leerden blaffen. Sommige mensen zijn hier al tientallen jaren gestrand, vol fantastische verhalen over wat wel en niet is; verhalen over hoe je eruit zou kunnen komen – of hoe je hier de rest van je leven zou kunnen stranden… Het is aan jou om erachter te komen wat er aan de hand is, een band te vormen met enkele andere schipbreukelingen en een fris nieuw avontuur te doorstaan ​​in de Eindeloze wereld.

NIEUWE DEUREN OPENEN VOOR HET ROGUE-LITE GENRE

Je moet je uitrusting goed controleren en je riem aanhalen, want achter elke deur die je binnengaat, is een vreselijke, nieuwe en andere kamer. Maar als je de juiste torentjes en het juiste ijzer voor het juiste doelwit hebt, en je gebruikt je unieke vaardigheden om te voorkomen dat de monsters op je kristal kauwen, dan overleef je misschien… om de volgende deur te ontgrendelen.

VORM UW ZELFMOORD SAMEN

Verzamel je bemanning uit een lijst met ‘helden’ (een stuk) uit de hele kosmos. Elk van deze ontdekkingsreizigers, schatzoekers en bandieten heeft zijn eigen verhaal te vertellen, evenals zijn eigen… eigenaardigheden. Dus ga naar de Saloon, rust je team van drie uit en kijk of je min of meer heelhuids het hart van het station kunt bereiken.

VRIJWILLIGERS NODIG MET EEN GROTE BELONING!

Je kunt het hele team alleen aanvoeren, of een groep vrienden verzamelen om de mysteries van het station te ontdekken – en kijken of jullie allemaal samen kunnen ontsnappen. Heb je het lef om het kristal alleen te escorteren, of stel je liever de overlevingsvaardigheden van je tactische team op de proef door door een doolhof van deuren en monsters te navigeren?

KRISTALLEN LEVEN EEN LEVENSDUUR

Je zult je vooral zorgen maken over de gezondheid van een steen. Ja, u leest het goed. Want zonder die kristallen stort de hele kreng in elkaar – letterlijk. Dus rijd kudde op dat kristal en zeg je gebeden, want bugs, bots en blobs loeren om elke hoek, klaar om je te verslaan.

Endless Dungeon, een rogue-lite tactische actiegame, is momenteel in ontwikkeling voor de Nintendo Switch. Er is nog geen informatie over een releasedatum.

Ad