Endling: Extinction is Forever – Releasedatum juli, fysieke versie

Endling: Extinction is Forever – Releasedatum juli, fysieke versie

Endling: Extinction is Forever heeft een releasedatum, die aanvankelijk werd onthuld in 2019. HandyGames en Herobeat Games maakten bekend dat de game op 19 juli 2022 zou uitkomen.

video
play-rounded-fill

Over Endling: Extinction is Forever

Endling: Extinction is Forever is een 3D survival-avonturenspel met zijwaarts scrollende gameplay. De première was oorspronkelijk gepland in 2021.

Zal een moedervos, de laatste van haar soort, haar drie welpen kunnen behouden?

Kijk tijdens deze milieubewuste reis hoe het leven eruitziet op een planeet die door mensen is vernietigd door de ogen van de laatste vos op aarde.

Ontdek de destructieve macht van het menselijk ras, aangezien het dagelijks de meest kostbare en onschatbare natuurlijke hulpbronnen corrumpeert, vervuilt en misbruikt.

Verken Endlings 3D zijwaarts scrollende omgeving en bescherm je welpen, drie kwetsbare pelsballen. Geef ze te eten, kijk hoe ze niveau voor niveau groeien, observeer hun verschillende persoonlijkheden en fobieën, en vooral, help ze te leven.

Gebruik de dekking van de duisternis om je nest naar een veiligere locatie te leiden. Breng de dag door met recupereren in een geïmproviseerd asiel en plan zorgvuldig uw volgende stap, aangezien dit de laatste kan zijn voor u en uw puppy’s.

Kenmerken

  • Onderzoek vernietigde ecosystemen op basis van zorgen uit de echte wereld.
  • Jag op andere dieren om je kinderen te eten te geven en vermijd zelf een prooi te worden.
  • Stel je overlevingsinstinct op de proef door emotioneel geladen oordelen te vellen.
  • Breng uw honden naar de laatste veilige locatie waar mensen ze geen kwaad kunnen doen.
  • Om uw kits minder vatbaar te maken, moet u voor ze zorgen, ze voeren en nieuwe vaardigheden aanleren.
  • Maak het waar.

Endling: Extinction is Forever zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn op Switch voor $ 29,99 / € 29,99 / £ 24,99.

Ad