Engelse gameplay voor Gun Gun Pixies

Engelse gameplay voor Gun Gun Pixies

Eerder dit jaar onthulden PQube en Compile Heart dat ze een Engelse lokalisatie van Gun Gun Pixies voor Nintendo Switch zouden publiceren.

Hoewel de zaken op zijn minst rustig zijn geweest, kunnen fans nu voor het eerst wat Engelse gameplay bekijken!

video

Noisy Pixel heeft zijn eerste blik op de game in het Engels geüpload. We kijken namelijk goed naar de openingsminuten van het verhaal – en hoe de schietsecties van het spel werken.

Dit soort spel zal zeker niet voor iedereen zijn, maar zijn gekte zal zeker een aantal nichegamers opwinden!

Over Gun Gun Pixies

De gekke Japanse third-person shooter en 3D-platformer in één stuurt twee kleine meisjes van de ruimte naar de aarde, zodat ze kunnen infiltreren in een damesslaapzaal.

Eenmaal aangekomen gaan de Pixies steevast door de torenhoge poten en kamers van de reguliere meisjes om hun missie te vervullen: onderzoek menselijk gedrag om de sociale problemen van hun geliefde thuisplaneet te overwinnen!

DAG EEN EDITIE

Als we je niet hadden bij ‘kleine meisjes uit de ruimte infiltreer je in een vrouwenslaapzaal’, dan komt de Day One-editie van Gun Gun Pixies in een speciale Nintendo Switch verzamelbox met het spel en een hoogwaardig kunstboek!

Ontelbare concepttekeningen, prachtige hoofdkunstwerken, alle personages in alternatieve outfits en nog veel meer maken deze goodie tot een verwennerij voor elke manga / anime-liefhebber.