Enter The Gungeon – 3 miljoen exemplaren, spin-off komt naar consoles in 2020

Enter The Gungeon – 3 miljoen exemplaren, spin-off komt naar consoles in 2020

Dodge Roll Games heeft aangekondigd dat Enter The Gungeon opnieuw een mijlpaal heeft bereikt, wat bevestigt dat Exit The Gungeon in 2020 naar consoles komt.

Zoals bekendgemaakt op Twitter, heeft Enter The Gungeon de mijlpaal van de 3 miljoen verkochte exemplaren op alle platforms gehaald, inclusief de Nintendo Switch.

In dezelfde post onthulde Dodge Roll ook dat de Apple Arcade alleen spin-off titel Exit The Gungeon zijn weg zou vinden naar consoles in 2020 (vermoedelijk inclusief de Nintendo Switch).

Over Exit the Gungeon

Exit the Gungeon is een kogelhelder kerker-klimmer die onmiddellijk de avonturen volgt van de misfit ‘Gungeoneers’ en hun reis naar persoonlijke absolutie in Enter the Gungeon. De Gungeon is een paradox geworden en stort in!

video

Gewapend met een steeds veranderend wapen, een onverzadigbare behoefte om te plunderen en de vertrouwde ontwijkrol, moeten al onze helden opstijgen en ontsnappen via hun eigen unieke route van steeds gevaarlijker wordende liften. Vecht in een razend tempo tegen de laatste en meest bittere van de Gundead en vertraag net lang genoeg om te chatten met een paar bekende gezichten … en een paar nieuwe. Verschuivende kamers, vijanden, bazen, bizarre wapens en items combineren allemaal om ervoor te zorgen dat geen twee pogingen om de kerker te verlaten hetzelfde zijn.

Je kunt ook hoeden dragen. Iedereen houdt van hoeden en spin-offs, wat deze game is … van Enter the Gungeon.

Ad