Enter the Gungeon 75 duizend keer verkocht

Enter the Gungeon 75 duizend keer verkocht

De dungeon crawler Enter the Gungeon is pas sinds 18 december verkrijgbaar op de Nintendo Switch maar weet nu al indrukwekkende verkoopcijfers te laten zien.

De ontwikkelaar van Enter the Gungeon, Dodge Roll Games, heeft laten weten enorm positief verrast te zijn doordat de game ruim 75.000 keer verkocht is op de Nintendo Switch, en dat binnen een periode van slechts  twee weken.

Het spel verscheen eerder ook op andere platformen waarop de titel eveneens succesvol bleek te zijn.

Over Enter the Gungeon

Enter the Gungeon is een dungeon crawler waarin een zootje ongeregeld zich een weg naar persoonlijke verlossing schiet, plundert, duikt, rolt en tafels gooit, op zoek naar de legendarische schat van de Gungeon: het pistool dat het verleden kan doden.

Kies je held of speel samen in coöp en baan je een weg naar de bodem van de Gungeon. Overleef een uitdagende reeks aan verdiepingen met de gruwelijk schattige Gundead en angstaanjagende Gungeon-bazen die tot de tanden gewapend zijn. Verzamel schatten, ontdek verborgen geheimen en praat met opportunistische handelaren en winkeliers om je voordeel te behalen met krachtige items.

Enter the Gungeon is sinds 18 december verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.

We hebben de game zelf ook aangeschaft alleen nog niet de nodige tijd kunnen geven welke hij verdient. Als je houdt van kogels van alle kanten om je heen … AAN-RA-DER!