Enter The Gungeon: A Farewell To Arms Update – 5 April

Enter The Gungeon: A Farewell To Arms Update – 5 April

Dodge Roll Games en Devolver Digital hebben de laatste en gratis update voor Enter the Gungeon aangekondigd.

video
play-rounded-fill

De update, genaamd “A Farewell to arms”, komt 5 april aan op Nintendo Switch. Dit markeert de derde verjaardag van Enter the Gungeon’s eerste lancering. Ook wordt bevestigd dat de game bijna 2,5 miljoen exemplaren heeft verkocht op alle vier platforms.

A Farewell To Arms

De Gungeon – De Gungeon-meesters van Dodge Roll Games en de NPC’s bij Devolver Digital hebben aangekondigd dat Enter the Gungeon’s laatste update, A Farewell to Arms, zal aankomen op 5 april, de driejarige verjaardag van de eerste lancering van het spel.

video
play-rounded-fill

Enter the Gungeon’s ‘A Farewell to arms’ update brengt een eerste naar Gungeon-uitbreidingen – twee nieuwe speelbare Gungeoneers in The Paradox and The Gunslinger.

In de strijd geteste Gungeoneers verwelkomen de komst van tientallen nieuwe wapens en voorwerpen, een nieuwe geheime verdieping met een nieuwe baas en de toevoeging van de community-geïnspireerde Rainbow-modus! Extra functies, tweaks en fixes volgen de filosofie bij om ervoor te zorgen dat de speler zich “krachtiger, vaker” in de vorige update voelt.

Enter the Gungeon die aanvankelijk op 5 april 2016 werd uitgebracht voor massale fanfare en ‘s nachts sensatie als een slim ontworpen en uitdagende’ bullet hell dungeon crawler ‘op pc en PlayStation 4.

Het debuutspel van Dodge Roll zag extra releases op Xbox One en Nintendo Switch – goed voor bijna 2,5 miljoen verkochte exemplaren op alle vier platforms. Sinds de lancering drie jaar geleden heeft Enter the Gungeon drie massieve (en altijd gratis) uitbreidingen gehad: Supply Drop, Advanced Gungeons & Draguns en A Farewell to Arms van volgende maand.

Enter the Gungeon is ook speelbaar op EGX Rezzed op Tobacco Docks op 4-6 april.

Ad