Enter The Gungeon – Fysieke release vertraagd

Enter The Gungeon – Fysieke release vertraagd

Nighthawk Interactive’s Enter the Gungeon-fysieke editie, die een week geleden in Noord-Amerika moest worden uitgebracht, is vertraagd lijkt het.

Vertraagd om onbekende redenen

Verschillende bronnen hebben naar 6 augustus 2019 verwezen als de officiële versie. Er is geen reden gegeven voor de vertraging, dus we zullen moeten wachten tot Nighthawk Interactive hier officieel commentaar op geeft.

Notitie;

We hebben zelf een pre-order geopend met Play-Asia ervoor en daar wordt het vermeld zoals verwacht op 16 juli. Dus vingers gekruist in dat opzicht.

video

Over Enter The Gungeon

Ga de Gungeon binnen en volg een groep buitenbeentjes die op zoek zijn naar schieten, buit, ontwijk roll en tafel – draai hun weg naar persoonlijke absolutie door de ultieme schat van de legendarische Gungeon te bereiken: het geweer dat het verleden kan doden.

Selecteer een held of ga samenwerken in een coöp en vecht je een weg naar de bodem van de Gungeon door een uitdagende en evoluerende serie verdiepingen te overleven die gevuld zijn met de gevaarlijk aanbiddelijke Gundead en de tot de tanden bewapende geduchte Gungeon-bazen. Verzamel waardevolle buit, ontdek verborgen geheimen en praat met opportunistische handelaars en winkeliers om krachtige items te kopen om een voorsprong te krijgen.

Enter de Gungeon omvat:

  • 4 exclusieve stickers
  • Bullet Kin Papercraft
  • Exclusieve jachtgeweer Kin-huid
  • Omkeerbaar jasje Artwork
  • Download code voor originele soundtrack
  • Alle DLC
Ad