Enter the Gungeon – fysieke release

Enter the Gungeon – fysieke release

Goed nieuws voor iedereen die op een fysieke release heeft gewacht!

Enter the Gungeon verscheen maanden terug al voor de Nintendo Switch, maar Devolver Digital en Dodge Roll werken momenteel samen met Special Reserve Games om een fysieke versie van de game uit te brengen voor de Nintendo Switch.

Er is momenteel nog geen informatie beschikbaar omtrent de releasedatum, maar deze zal hoogstwaarschijnlijk ergens na die van de PS4-versie zijn.

video
play-rounded-fill

Over Enter the Gungeon

Enter the Gungeon is een dungeon crawler waarin een zootje ongeregeld zich een weg naar persoonlijke verlossing schiet, plundert, duikt, rolt en tafels gooit, op zoek naar de legendarische schat van de Gungeon: het pistool dat het verleden kan doden.

Kies je held of speel samen in coöp en baan je een weg naar de bodem van de Gungeon. Overleef een uitdagende reeks aan verdiepingen met de gruwelijk schattige Gundead en angstaanjagende Gungeon-bazen die tot de tanden gewapend zijn. Verzamel schatten, ontdek verborgen geheimen en praat met opportunistische handelaren en winkeliers om je voordeel te behalen met krachtige items.

Ad