Enter The Gungeon – Retail Editie – 25 Juni

Enter The Gungeon – Retail Editie – 25 Juni

Nighthawk Interactive heeft de definitieve releasedatum aangekondigd voor Enter the Gungeon’s Nintendo Switch Retail Edition.

De retaileditie zal op 25 juni 2019 worden uitgebracht bij de grote retailers voor USD29,99. Elke kopie bevat alle eerder uitgebrachte DLC, exclusieve “Shotgun Kin” speelbare skin, originele soundtrack, exclusieve stickers, exclusieve Bullet Kin-papercraft en omkeerbare jas-artwork.

Retail details – Enter the Gungeon

Dodge Roll en Devolver Digital’s meedogenloze bullet hell dungeon crawler Enter the Gungeon gaat op 25 juni naar Noord-Amerikaanse retailers voor Nintendo Switch, met dank aan Nighthawk Interactive.

De retaileditie bevat alle eerder uitgebrachte downloadbare content (DLC) evenals de laatste DLC, “A Farewell to Arms”, de exclusieve “Shotgun Kin” speelbare skin, de originele soundtrack, nieuwe verzamelobjecten inclusief exclusieve stickers, een exclusieve Bullet Kin-papercraft en reversible jack-artwork. Dit speciale retailpakket is verkrijgbaar voor $ 29,99 in winkels, waaronder Amazon, Best Buy, GameStop en Target.

video

Over Enter the Gungeon

In Enter the Gungeon kiezen spelers uit verschillende onwaarschijnlijke helden die door diepe spijt worden belast en vastbesloten zijn hun verleden te veranderen. Het geheim schuilt in de Gungeon, een constant evoluerend kogelgevangen fort dat bol staat van de ijverige Cult of the Gundead en formidabele eindbazen, elk met unieke wapensoorten en aanvalspatronen.

Spelers moeten hun eigen wapens inslaan en aanpassen om hun vijanden te verslaan, met honderden opties om te ontdekken. De Enter the Gungeon is verpakt in charmante pixelachtige beelden en biedt complexe gevechtsuitdagingen die ervoor zorgen dat spelers hun tactiek voortdurend aanpassen aan herhaalde doorspeelacties om ze echt onder de knie te krijgen.

In de fysieke versie van Enter the Gungeon ontdekken spelers:

  • Alle exclusieve content voor digitale content en detailhandel – Spelers kunnen door alle DLC heen vechten, inclusief de laatste DLC “A Farewell to Arms” en de exclusieve “Shotgun Kin” speelbare skin uitrusten. De doos wordt ook geleverd met reversible jack-artwork en de originele soundtrack van het spel, stickers in beperkte oplage en een exclusief Bullet Kin-papierwerk.
  • Lokale coöperatie – Wanneer de kogel de hel te hels wordt of als er niet genoeg kogels over het scherm vliegen, kunnen spelers een vriend voor lokale coöperatie pakken om samen door de Gungeon te kruisen.
  • The Gungeon – Een constant evoluerend kogelgevangen fort dat met de hand ontworpen kamers combineert in een procedureel gegenereerd labyrint dat is gericht op het vernietigen van alles wat de muren binnendringt.
  • De Cultus van de Gundead – De Gungeon is bezaaid met ijverige Cultus van de Gundead, discipelen van het geweer die voor niets stoppen om hun tempel te verdedigen. Elk vijandtype hanteert unieke vuurpatronen die spelers moeten leren om te overleven.
  • The Gungeoneers – Verschillende onwaarschijnlijke helden staan ​​ter beschikking van de spelers, elk belast door een diepe spijt en op zoek naar een manier om hun verleden te veranderen, ongeacht de kosten. Vol met moed en wanhoop gevuld, zullen deze avonturiers niet aarzelen om over vlammende muren te duiken, door een muur met kogels te rollen of dekking te zoeken achter alles wat er in de buurt is om het tot hun doel te bereiken!
  • The Guns – Spelers kunnen tientallen unieke wapens ontdekken en ontgrendelen, elk met zijn eigen unieke tactieken en munitie. Deze kanonnen kunnen alles ontketenen, van de beproefde medley van raketten, lasers en kanonskogels tot het bizar effectieve salvo van regenbogen, vissen, foam darts en bijen. Ja, bijen.

video

Enter the Gungeon is ontwikkeld door Dodge Roll, uitgegeven door Devolver Digital, en zal door Nighthawk Interactive in de detailhandel worden gedistribueerd. Enter de Gungeon-retaileditie wordt gelanceerd op 25 juni 2019 voor Nintendo Switch bij Noord-Amerikaanse retailers voor $ 29,99. Het spel heeft als beoordeling T voor Tiener (Fantasiegeweld, Bloed, Suggestieve Thema’s, Alcoholreferentie).

Ad