Ervaar het derde jubileum van OMORI: Collector’s Edition pre-order en online concertviering met Fangamer en Omocat

Ervaar het derde jubileum van OMORI: Collector’s Edition pre-order en online concertviering met Fangamer en Omocat

Samenvatting:

Vier het derde jubileum van OMORI in stijl met de gezamenlijke inspanningen van Fangamer en Omocat. De pre-order van de Collector’s Edition biedt exclusieve items zoals een pianomuziekdoos en een bladmuziekboekje, terwijl een online concert op het YouTube-kanaal van Omocat boeiende arrangementen van OMORI’s muziek van Music Engine bevat. Dompel jezelf onder in de wereld van OMORI als nooit tevoren!


OMORI’s 3e jubileumsamenwerking

Fangamer en Omocat slaan de handen ineen om OMORI’s derde verjaardag te herdenken met een reeks spannende evenementen en exclusieve verzamelobjecten. De OMORI Collector’s Edition is nu beschikbaar voor pre-order op de website van Fangamer en zal naar verwachting in de zomer van 2024 worden verzonden.

video
play-rounded-fill

Details over de inhoud van de Collector’s Edition

De Collector’s Edition bevat een fysieke kopie van de game en een overvloed aan extra goodies, waaronder een boeiende pianomuziekdoos.

De pianomuziekdoos is gemaakt om de betoverende melodie van ‘Duet’ te spelen en dient als een tastbare herinnering aan de suggestieve soundtrack van OMORI. Bij de muziekdoos hoort een bladmuziekboekje met viool- en piano-arrangementen van “Duet”, versierd met originele illustraties van OMOCAT.

Een speciale envelop, verzegeld met een knoop en touwtje, bevat souvenirs en herinneringen uit Faraway Town, waardoor fans nog meer worden ondergedompeld in de wereld van OMORI.

Onlineconcert op het YouTube-kanaal van Omocat

Naast de Collector’s Edition kunnen fans genieten van een online concert op het YouTube-kanaal van Omocat, met ongeveer 2,5 uur aan muziek uit de game. Het concert, uitgevoerd en gearrangeerd door MUSIC Engine, toont betoverende vertolkingen van OMORI’s soundtrack, wat een heerlijke auditieve ervaring belooft.

De arrangementen van Music Engine blazen de geliefde nummers van OMORI nieuw leven in en leggen de essentie van de emotionele reis van de game vast.

video
play-rounded-fill

Lezers uitnodigen om deel te nemen aan de viering

Fans worden aangemoedigd om zich onder te dompelen in de viering door de Collector’s Edition vooraf te bestellen en af ​​te stemmen op het online concert. Omdat er maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar is, worden liefhebbers dringend verzocht hun Collector’s Edition-pre-orders veilig te stellen voordat ze uitverkocht zijn.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het OMORI-jubileumfeest. Pre-order vandaag nog uw Collector’s Edition en zet het online concert in uw agenda.

Conclusie

De gezamenlijke inspanningen van Fangamer en Omocat bieden fans een unieke kans om OMORI’s derde verjaardag in grootse stijl te herdenken. Van exclusieve verzamelobjecten tot een betoverend online concert, het feest belooft onvergetelijk te worden.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat zit er in de OMORI Collector’s Edition?
    • De Collector’s Edition bevat een fysiek exemplaar van de game, een pianomuziekdoos, een bladmuziekboekje en souvenirs uit Faraway Town.
  • 2. Wanneer wordt de Collector’s Edition verzonden?
    • De Collector’s Edition zal naar verwachting in de zomer van 2024 verschijnen.
  • 3. Hoe lang duurt het online concert op het YouTube-kanaal van Omocat?
    • Het online concert bevat ongeveer 2,5 uur muziek van OMORI.
  • 4. Kan ik de Collector’s Edition na de pre-orderperiode kopen?
    • Beschikbaarheid van de Collector’s Edition na de pre-orderperiode is afhankelijk van de resterende voorraad.
  • 5. Zijn er naast de muziek nog bonusfuncties in het online concert?
    • Naast de muziek kunnen kijkers genieten van visueel boeiende uitvoeringen en arrangementen die de algehele concertervaring verbeteren.