ESCHATOS – Eerste 25 minuten

ESCHATOS – Eerste 25 minuten

De Nintendo Switch-versie van ESCHATOS heeft nieuwe gameplay gekregen. De shoot ’em up-game arriveerde deze week in Noord-Amerika en Europa, nadat hij eind vorig jaar in Japan debuteerde. Beeldmateriaal geleverd door Handheld-spelers.

video
play-rounded-fill

Over ESCHATOS

Opwindende en snelle actie!

Elke levelsectie beweegt snel, waardoor het spel spannend en snel is. Het spel verloopt met ritme door frequente overgangen van aanval naar rust en terugkeer. Er zijn geen pauzes tussen de niveaus en er zijn geen vertragingen bij het laden van gegevens, zodat je van begin tot eind non-stop kunt spelen. Traditionele effecten gecombineerd met een science fiction uitgangspunt creëren een traditionele wereld vol design en personages met een nostalgische sfeer.

Schiet ’em up shooter met veel actie.

Eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen regels! Gewoon “schieten”, “ontwijken” en “verdedigen”. Eenvoudige keuzes voor scores en moeilijkheidsgraden maken het voor iedereen eenvoudig om te spelen, zelfs als het de eerste keer is.

Beschermingssysteem

Schildmechanisme beschermt tegen vijandelijk vuur en zorgt voor snelle vergelding. Kies een van de drie aangeboden schoten – “frontschot”, “breed schot” of “schild” – strategisch.

Er zijn drie verschillende spelmodi beschikbaar.

Speel in drie verschillende spelmodi: ‘ORIGINELE MODUS’, ‘GEAVANCEERDE MODUS’ en ‘TIME ATTACK-MODUS’, inclusief power-ups en een race tegen de klok.

Met drie verschillende speltypes is er nooit een saai moment!

Er zijn drie alternatieve achtergrondmuziek-geluidsbronnen beschikbaar!

‘ORIGINELE BGM’, ‘ARRANGE BGM’ en ‘REMASTERED BGM’ zijn allemaal opties (hoge resolutie versie van ORIGINELE BGM).

Met behoud van de originele FM-geluidsbron als basis, geniet u van de verbeterde diepte van het geluid.

‘Judgement Silversword’ en ‘Cardinal Sins’ zijn twee eerder gepubliceerde titels.

‘Judgement Silversword’ en zijn uitloper ‘Cardinal Sins’ zijn twee op Eschatos geïnspireerde draagbare gamegames.

ESCHATOS is een downloadbare game voor de Nintendo Switch die kan worden gekocht via de eShop. Het heeft taalkeuzes in het Engels en Japans.