eShop: ARMS Global Testpunch beschikbaar

eShop: ARMS Global Testpunch beschikbaar

Sinds kort is de ARMS Global Testpunch te downloaden uit de Nintendo eShop. Deze software is 1.4GB groot en heb je nodig om komend weekend mee te kunnen doen aan de Global Testpunch. De software is gratis te downloaden.

De ARMS Global Testpunch is een mooie manier om dit spel te leren kennen. Voorafgaand aan de release van dit spel was er een aantal keer een Global Testpunch waarbij spelers konden wennen aan de game.

Spelers kunnen voor een korte periode het spel gratis proberen, een soort demo dus. Niet alle opties zullen beschikbaar zijn tijdens de Global Testpunch, waarschijnlijk kan je alleen maar simpele gevechten houden en ook maar met een beperkt aantal personages.

Over deze Global Testpunch

Eerdere Global Testpunches duurde steeds maar enkele uren. Deze keer zal het drie dagen lang te spelen zijn. Vanaf 31 maart kan je aan de slag. Om zes uur ’s ochtends gaan de servers open en kan je naar hartelust spelen. Exact drie dagen later, op 3 april zullen de servers weer dicht gaan.

Deze Global Testpunch valt dus precies in het paasweekend.
Met het slechte weer dat op komst is heb je een mooi excuus om een weekend lang los te gaan met dit spel.

Arms toch interessant?

Ben je door deze Global Testpunch enthousiast geraakt, dan is het misschien verstandig om het spel digitaal aan te schaffen. Tot 5 april kost dit spel digitaal namelijk geen €59,99 maar slechts €39,99.

Eerst gratis proberen en daarna goedkoper kunnen aanschaffen!

Ad