Eternal Radiance – Eerste 47 minuten

Eternal Radiance – Eerste 47 minuten

Eternal Radiance is onlangs uitgebracht op Nintendo Switch. Handheld-spelers deelden in totaal 47 minuten met actie-RPG’s.

video
play-rounded-fill

Over Eternal Radiance

Eternal Radiance is een actie-rollenspel dat is geïnspireerd op klassieke actie-JRPG’s over een schildknaap genaamd Celeste die op zoek gaat om te bewijzen dat ze het waard is om een ​​echte ridder te worden. Haar zoektocht leidt haar ver van huis, over het continent, op zoek naar een dief wiens daden het resultaat zijn van een duister plan.

Kenmerken

  • Karaktergedreven verhaal – Terwijl Celeste en haar vrienden Valana en Ruby door het continent reizen, zullen ze meer ontdekken over de planeet en haar geschiedenis, evenals een verschrikkelijk plan dat op het punt staat te verschijnen.
  • Spannende, dynamische gevechten — Gebruik een spannend actiegevechtssysteem om het op te nemen tegen verschillende vijanden. Plan je aanvallen, gebruik speciale aanvallen en vernietig je tegenstanders.
  • Verken velden, dorpen en kerkers op een bizarre planeet die nog steeds wordt achtervolgd door zijn raadselachtige verleden in deze prachtige, mysterieuze omgeving.
  • Aanpassing – Pas de vechtstijl van Celeste aan met een uitgebreide talentenboom.
  • Missies — Naast het hoofdverhaal kun je met nevenmissies en extra activiteiten meer te weten komen over het universum en de personages van Eternal Radiance. Verken de mythologie, help de individuen die je tegenkomt en sluit je aan bij je partijleden bij het oplossen van hun eigen conflicten.
  • Interacties op het feest — De drie hoofdpersonages groeien en evolueren tijdens hun avontuur, en hun interacties worden gevuld met hilarische scherts als ze elkaar leren kennen. Gesprekken zijn optioneel, maar geven toch een dimensie aan hun band.
  • Betoverend – Gebruik magische relikwieën om je uitrusting te betoveren en je vaardigheden te verbeteren.

Eternal Radiance is beschikbaar als eShop-download voor de Nintendo Switch. Er zijn taalkeuzes in het Engels, Japans en Chinees.