Eternal Radiance Limited Editie komt 12 November

Eternal Radiance Limited Editie komt 12 November

1Print Games heeft bevestigd dat de fysieke release van Eternal Radiance’s Limited Edition op 12 november 2021 wordt gelanceerd voor $ 34,99 USD – en beperkt zal zijn tot 2.000 exemplaren.

Dit pakket bevat de game zelf, een soundtrack-cd, een metalen sleutelhanger, een gids, een genummerde authenticiteitskaart en een logosticker.

Eternal Radiance Limited Edition

De klassieke JRPG van Visualnovler wordt fysiek

27 oktober 2021 – Vandaag is de onafhankelijke fysieke game-uitgever 1Print Games verheugd om de eerste details voor de Eternal Radiance Limited Edition aan te kondigen.

Visualnoveler’s klassieke actie-JRPG krijgt een Nintendo Switch Limited Edition exclusief via 1Print Games. De Eternal Radiance Limited Edition, gelimiteerd tot 2000 stuks wereldwijd, wordt gelanceerd op 12 november 2021 voor 34,99 dollar.

De Limited Edition bevat een exemplaar van de Nintendo Switch-game, artwork aan de binnenkant van de hoes, originele soundtrack-cd, Celeste metalen sleutelhanger, Eternal Radiance-gids, Eternal Radiance-genummerde authenticiteitskaart en Eternal Radiance-logosticker. De originele soundtrack-cd wordt geleverd met 2 schijven met meer dan 40 muzieknummers in een jewelcase.

Over eeuwige uitstraling

Eternal Radiance is een actie-rollenspel over een schildknaap genaamd Celeste die een reis begint om te bewijzen dat ze het waard is om een ​​echte ridder te worden. Haar zoektocht voert haar ver van haar huis, over het continent, op zoek naar een dief wiens acties voortkomen uit een sinister complot. Schakel vijanden uit in dynamische gevechten, verdiep je vriendschap met je metgezellen en verken een wereld vol mysterieuze kennis.

Spelers en verzamelaars kunnen ook de emotionele overlevingsgame Neo Cab en Eternal Radiance samen in een set kopen om verzendkosten te besparen, of de Neo Cab, Eternal Radiance en Paradise Killer triple set-verzending begin 2022 vooruitbestellen.