Etrian Odyssey Nexus – New Challenge Trailer

Etrian Odyssey Nexus – New Challenge Trailer

Atlus heeft een update voor Etrian Odyssey Nexus gepubliceerd, die op 5 februari voor de Nintendo 3DS wordt gelanceerd.

In een update heeft Atlus de volledige officiële website voor Etrian Odyssey Nexus geopend en een gloednieuwe Challenge-trailer geüpload. Bezoek de officiële website hier; https://atlus.com/etriannexus/ 

Etrian Odyssey Nexus release

Etrian Odyssey Nexus wordt gelanceerd voor Nintendo 3DS ™ op 5 februari 2019! Terwijl je de labyrinten op het continent Lemurië zorgvuldig onderzoekt, moet je leren je aan te passen aan de uitdagingen die je tegenkomt. Anders zul je bijna zeker verslagen worden door de handen (of kaken) van de beesten en FOE’s die op de loer liggen.

video
play-rounded-fill

Etrian Odyssey Nexus Official Website gelanceerd!  

Als onderdeel van de update, zijn we trots om de volledige officiële website aan te kondigen die Etrian Odyssey Nexus heeft gelanceerd! Binnenin zul je meer details vinden over speelbare klassen, belangrijke personages, de systemen in Etrian Odyssey Nexus die we in de nieuwste trailer bespreken.

Belangrijke features

  • De definitieve Etrian Odyssey-ervaring – Met meer klassen, personages, gameplay-systemen en labyrinten dan elk ander spel in de serie, is Etrian Odyssey Nexus het ultieme avontuur in de kerkers.
  • Personaliseer je perfecte verkenningsfeest – Creëer en pas personages uit 19 speelbare klassen aan en neem de gevaarlijke wezens van Lemuria’s labyrinten aan met je perfecte feest!
  • Zowel nieuwkomers als veteranen welkom! – Met de mogelijkheid om te wisselen tussen vier verschillende moeilijkheidsgraden, auto-mapping-instellingen en een groot standalone verhaal, is er voor elk wat wils, van serie-nieuwkomers tot ervaren veteranen.
  • Een liefdesbrief naar Etrian – De langjarige seriebegeleiders Yuji Himukai (karakterontwerper), Shin Nagasawa (Monster Designer) en Yuzo Koshiro (componist) zijn bij elkaar gekomen om de meest vooraanstaande ervaring van Etrian te creëren voor het laatste deel van de serie op de Nintendo 3DS ™.

Alle pre-order en first-run kopieën van de game komen met een exclusief kunstboek met de ongelofelijk gedetailleerde personage kunst van Yuji Himukai en monsterkunst van Shin Nagasawa, een speld met Vivian (de aanbiddelijke herbergier in Nexus), en de spel zelf – alles in een speciale verzamelbox.