Eugene Jarvis, maker van Cruis’n, wil dolgraag The Walking Dead porten

Eugene Jarvis, maker van Cruis’n, wil dolgraag The Walking Dead porten

Raw Thrills richt zich voornamelijk op arcade-games en daarom worden hun games niet zo vaak uitgebracht op videogameconsoles,

Cruis’n Blast komt later deze maand naar de Nintendo Switch dankzij Raw Thrills en dit is hun eerste consolegame-release. Maar dat is misschien niet hun enige Nintendo Switch-poort waaraan ze werken.

In een interview met Nintendo Everything werd Eugene Jarvis, maker van de Cruis’n-serie, gevraagd of er interesse was in het overzetten van andere Raw Thrills-games.

Personally, I’m dying to get The Walking Dead on the Switch. We’ll see if we can pull it off

video
play-rounded-fill

Let op; Arcade trailer

Over het arcadespel The Walking Dead

De populaire tv-serie The Walking Dead van het AMC is omgetoverd tot een ongeëvenaarde arcade-game-ervaring. Met een authentieke kruisboogcontroller schoten spelers op de ondoden en redden ze de onschuldigen. Binnenverlichting en een schokkend Thrill-D-geluidssysteem houden spelers op het puntje van hun stoel.

Snelle actie en beweging vereisen precisie, nauwkeurigheid en snelle reflexen. Het redden van mede-overlevenden van de ondoden resulteert in een gezondheidsbonus die meer tijd geeft om aan de wandelende doden te ontsnappen. Speel met vrienden of speel alleen, als je durft!

Game-arcade-functies:

  • Attractiefunctie achterdeur met levensgrote rollator
  • Milieukast met zitbanken
  • Binnenverlichting die actie op het scherm volgt
  • Thrill-D Sound-systeem
  • Kruisboogcontroller
  • Gebaseerd op de populaire AMC-tv-serie, The Walking Dead

Het arcadespel Walking Dead, gebaseerd op de AMC-show, werd in 2017 uitgebracht door Raw Thrills.