Eurogamer ondersteunt Wall Street Journal rapport over nieuwe modellen

Eurogamer ondersteunt Wall Street Journal rapport over nieuwe modellen

Eurogamer merkt op dat hun bronnen hen ook hebben geïnformeerd dat er binnenkort twee nieuwe Nintendo Switch-modellen zullen worden uitgebracht.

Meerdere bronnen

Dit ondersteunt het rapport van gisteren van de Wall Street Journal. Eurogamer zegt dat er twee nieuwe Nintendo Switch-modellen zullen worden uitgebracht – de een zal een krachtiger model zijn, maar Eurogamer’s nieuwe editor Tom Phillips zegt dat “de hobbel vergelijkbaar zal zijn met die van de 3DS na de nieuwe 3DS-herlancering.”

Het andere Nintendo Switch-model zal een budgetversie zijn die het bedrijf ziet als een opvolger van de populaire Nintendo 3DS-lijn. “Nintendo heeft de opdracht gekregen om de 2DS-waardepropositie te heroveren. Net als bij 2DS zal het ontwerp van het apparaat steviger zijn dan het huidige Switch-model om “kindveilig” te zijn.

Het rapport zegt ook dat verschillende functies zullen worden verwijderd om de kosten te verlagen en dat het bedrijf “zijn budget-switch heeft ontworpen voor een publiek dat het alleen in de handheld-modus gebruikt.”

Nou, we kunnen niet wachten om te zien wat Nintendo uiteindelijk doet.

Ad