Europese Splatfest op komst!

Europese Splatfest op komst!

Een nieuwe maand, dus het is weer tijd voor een nieuwe Splatoon 2 Splatfest!

Bookwurmen en filmfanaten, bereid je voor op het verhaal van de eeuw! Het volgende Europese Splatfest gaat dit weekend van start. We beslissen voor eens en voor altijd wat beter is: de sensatie van een film, of de spanning van een boek!

Sommigen vinden dat een beeld meer dan duizend woorden zegt, en in een film zitten er duizenden beelden… Wie dat zei, was waarschijnlijk geen goede schrijver. In ieder geval: kies een kant, zet je leesbril op of hou je popcorn in de aanslag, en vecht voor de overwinning!

Splatfest

Dit Splatfest begint op 9 december om 16:00 uur en eindigt op 10 december om 16:00 uur. De resultaten zullen kort daarna door Lorelei en Marie bekend worden gemaakt.

Filmfanaten opgelet: je kunt sinds kort ook video’s opnemen in Splatoon 2 op de Nintendo Switch. Houd gewoonweg je opnameknop ingedrukt!* Hiermee kun je je allerbeste Splatfest-momenten uploaden naar social media.

Hoe doe ik mee?

Je kunt nu een kant in de game kiezen! Rol naar de stemmachine op het Inkopolisplein, kies je gewenste team en haal je Splatfest-T-shirt op.

Hoe bereid ik me voor op het Splatfest?

Heb je al een Splatfest-T-shirt? Je kunt de lege openingen invullen met effecten door gewone Grondoorlogen te spelen, zodat je helemaal voorbereid bent als het Splatfest begint.

Wat zijn mijn voordelen?

Wanneer de uitslag binnen is, word je beloond met superzeeslakken op basis van je prestaties en of je team heeft gewonnen. Hiermee kun je je kleding upgraden bij Mikey op het Inkopolisplein. Hij is dol op superzeeslakken.

We zien je komende zaterdag voor deze vrijetijds-battle, Inklings!

Nog niet bekend met Splatoon 2? Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en blijf op de hoogte via de Facebook-pagina voor Splatoon, waar het Laboratorium voor Inktvisonderzoek de nieuwste ontdekkingen publiceert.

Waar ga jij voor kiezen?

Ad