Evergate uitgebracht na de Indie World showcase

Evergate uitgebracht na de Indie World showcase

Tijdens de Indie World-presentatie werd onthuld dat Evergate later die dag op de Nintendo Switch zou verschijnen!

In Evergate begeleiden spelers een kinderlijke ziel genaamd Ki op haar reis door het hiernamaals. Ontdek haar verleden in verschillende levens en haar connectie met haar Kindred Spirit. Help het hiernamaals te redden door haar kracht in haar Soulflame te kanaliseren.

Evergate is een 2D-puzzelplatformgame met een uniek mechanisme om uit te lijnen om te schieten. Laat je Soulflame los en gebruik energie die in kristallen vastzit om puzzels op te lossen, verloren herinneringen te vinden en je geestverwant te redden.

video

Over Evergate

Gebruik je Soulflame, ontketen buitengewone krachten en duik in het ontroerende verhaal van twee geestverwanten. Leid de kinderlijke ziel Ki op een reis door het prachtige en beklijvende hiernamaals in deze unieke 2D-puzzelplatformgame.

SOULFLAME MECHANIC

Vertraag de tijd, richt en ontketen de mysterieuze kracht die verborgen is in elk kristal dat je tegenkomt met het unieke Soulflame-mechanisme. Raak meerdere kristallen tegelijk en experimenteer met hoe hun energieën combineren.

ONTHUL DE HERINNERINGEN AAN EEN LEVEN ACHTERLATEN

Beweeg door tijd en ruimte om Ki’s mysterieuze verbinding met een andere ziel te ontdekken.

VERZAMEL ESSENTIE, ONTGRENDEL ARTIFACTEN

Ga de uitdaging aan en verzamel essentie door uitdagingen op elk niveau te voltooien. Gebruik ze om oude artefacten te ontgrendelen en Ki’s vaardigheden te verbeteren.

DROOMACHTIGE KUNSTSTIJL

Prachtige omgevingsachtergronden gecombineerd met prachtig met de hand getekende illustraties brengen de omgevingen van Ki en Evergate tot leven.

BETOVERENDE SOUNDTRACK

Geniet van een elegant georkestreerde originele soundtrack, opgenomen door een live orkest en op maat gemaakt voor elke omgeving.

Ad