Everhood komt uit op 4 Maart 2021

Everhood komt uit op 4 Maart 2021

De door uitgever Surefire.Games en ontwikkelaar Foreign Gnomes aangekondigde RPG-avontuur Everhood komt op 4 maart 2021 naar de Nintendo Switch en pc.

De game ziet spelers in de schoenen van een pop die op zoek gaat naar zijn gestolen arm en zich bezighoudt met bizarre dansgevechten met een kleurrijke groep vijanden!

video
play-rounded-fill

Over Everhood

Teken het contract, verkoop je ziel en betreed een mystiek rijk tussen de bekende bestaansgebieden genaamd Everhood. Hier ontwaakt de houten pop Red, die opstaat uit een diepe slaap en ontdekt dat een dief zijn arm heeft gestolen. Red gaat op zoek naar zijn ontbrekende ledemaat en begint onbewust aan een draad te trekken die de werkelijkheid zoals de wereld die kent, kan ontrafelen.

Dwaal door de deuren van het bestaan ​​op Red’s zoektocht en kruis paden met de bizarre wezens die deze plek hun thuis noemen. Sluit je aan bij deze charmante personages terwijl ze proberen de tijd te doden en de eeuwigheid weg te spoelen door met skelters te racen, hindernisbanen te overwinnen en bordspellen te spelen. Maar wees voorbereid om de muziek in een oogwenk onder ogen te zien, want niet elke onsterfelijke is vriendelijk.

Neem het op tegen een banjo-liefhebbende kikker, een bewuste geldautomaat, een bijna naakte ridder en talloze andere vreemde tegenstanders in unieke dansgevechten. Beweeg en groef om tegemoetkomend vuur te ontwijken. Voer ontwijkende manoeuvres uit om de rivalen van Red te overtreffen terwijl je aan het jammen bent op op maat gemaakte baasgevechtthema’s die variëren van twangy chiptunes tot zware industriële beats en alles daartussenin omvat.

Breng wereldveranderende onthullingen aan het licht op en van de dansvloer terwijl Red’s reis aan de naden van de realiteit trekt. Kies uit een reeks van vijf moeilijkheidsgraden om van alles te genieten, van een verhalende ervaring tot zinderende uitdagingen. Keer dan terug naar het rijk in New Game Plus om extra geheimen te ontdekken of die vaardigheden te testen in een ultraharde vrij te spelen modus.