Evil Dead: The Game – Kandarian Demon trailer

Evil Dead: The Game – Kandarian Demon trailer

Saber Interactive en Boss Team Games hebben een nieuwe video uitgebracht voor Evil Dead: The Game, met de kwaadaardige Kandarian Demon in co-op PvP- en PvE-multiplayergevechten. De video is ingesproken door Bruce Campbell.

video
play-rounded-fill

De Kandarian Demon

De Kandarian Demon, met gruwelijke bezitscapaciteiten en een leger van duisternis tot zijn bevel, is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden als hij door de bossen zweeft en overlevenden achtervolgt. Je kunt ofwel persoonlijk op vijanden jagen of een horde vraatzuchtige Deadites oproepen om aan te vallen. Gebruik je Deadite-handlangers, omgevingsvoorwerpen (inclusief die gevreesde bomen!), en zelfs de overlevenden zelf om elke sterveling die je tegenkomt angst aan te jagen en te verslaan. Kies de fysieke vorm van de Kandarian Demon die het beste bij je speelstijl past, aangezien elk zijn eigen set vijanden en bazen heeft, zoals Henrietta, Eligos en Evil Ash.

In mei wordt Evil Dead: The Game uitgebracht. Zoals we eerder meldden, zal de ontwikkeling van de Nintendo Switch-versie echter langer duren en moet deze nog worden uitgebracht.

Over EVIL DEAD: THE GAME

EVIL DEAD: DE SPEL IS DE ULTIEME MULTIPLAYER-ERVARING… EN HET IS GROOVY!

Stap in de schoenen van Ash Williams of zijn vrienden uit de iconische Evil Dead-franchise en werk samen in een game boordevol over-the-top coöp- en PVP-multiplayeractie! Speel als een team van vier overlevenden, verken, plundering, beheer je angst en vind belangrijke items om de kloof tussen werelden te dichten in een game die is geïnspireerd op alle drie de originele Evil Dead-films en de originele Ash vs Evil Dead-televisieserie van STARZ.

ICONISCHE KARAKTERS

Speel als personages uit het hele Evil Dead-universum, waaronder Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar en meer, met een nieuwe dialoog uitgevoerd door Bruce Campbell en anderen!

SPEEL ZO GOED OF KWADE…

Vecht voor de goede krachten of neem de controle over de krachtige Kandarian Demon om op Ash en andere spelers te jagen terwijl je Deadites, de omgeving en zelfs de overlevenden zelf bezit terwijl je probeert hun zielen te verzwelgen!

OVER-DE-TOP-BEELD

Of je nu een Deadite in tweeën scheurt met de beroemde kettingzaaghand van Ash of door de kaart vliegt als de Kandarian Demon in geestvorm, de game legt de look en feel van de Evil Dead-franchise in al zijn glorie vast, met realistische beelden en een op fysica gebaseerd gore-systeem dat de horror tot leven brengt!

DIT… IS MIJN BOOMSTICK

Brand je jachtgeweer met korte loop, kettingzaag, hakmessen en meer om heerlijk gruwelijk geweld te plegen tegen de legers van de duisternis.

Evil Dead: The Game biedt multiplayer co-op en PvP voor pc, Xbox One, Xbox X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.