Evil Dead: The Game komt in 2021

Evil Dead: The Game komt in 2021

Tijdens de Game Awards 2020 werd een Evil Dead-videogame onthuld die op weg was naar Nintendo Switch en andere platforms.

Deze Evil Dead-game, gebaseerd op de populaire filmfranchise Evil Dead, is een coöp PVP-multiplayer-titel waarin spelers ofwel de controle krijgen over een team van overlevenden onder leiding van Ash Williams, of een Kandarian Demon die op de overlevenden jaagt terwijl ze Deadites bezitten. .

Het is de bedoeling dat de Nintendo Switch ergens in 2021 uitkomt.

video

Over Evil Dead: The Game

Sabre Interactive en Boss Team Games hebben Evil Dead: The Game onthuld, een aankomende coöp- en PvP-multiplayer-titel in ontwikkeling voor pc, PlayStation®5, PlayStation® 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Nintendo Switch.

Voor de allereerste keer komt het Evil Dead-universum samen in één over-the-top-ervaring met in de hoofdrol met boomstickzwaaiende, kettingzaagzwaaiende horrorheld Ashley J. Williams. Boss Team Games is een epische samenwerking aangegaan met Renaissance Pictures, STUDIOCANAL, het toonaangevende entertainmentbedrijf Metro Goldwyn Mayer (MGM), en de wereldwijde contentleider Lionsgate (NYSE: LGF.A, LGF.B) om deze one-of-a- aardig spel.

Gebaseerd op de ‘Evil Dead’-franchise en personages die zijn gemaakt door Sam Raimi, Robert Tapert en Bruce Campbell, werpt de game spelers op tegen de krachten van het kwaad die zijn ontketend vanuit de Necronomicon Ex-Mortis, met beelden en geluiden geïnspireerd door de films “The Evil Dead”, “Evil Dead II: Dead by Dawn” en “Army of Darkness”, evenals de originele STARZ-televisieserie “Ash vs Evil Dead”.

Werk samen als een team van vier overlevenden, verken, plunder, creëer, beheer je angst en vind belangrijke artefacten om de breuk tussen werelden te dichten. Of neem de controle over de machtige Kandarian Demon om op Ash en zijn vrienden te jagen terwijl je Deadites, de omgeving en zelfs de overlevenden zelf bezit terwijl je probeert hun ziel op te slokken!

Er wachten je tal van verrassingen in deze bloedige strijd tegen het kwaad waarin de personages, horror, humor en actie uit de franchise worden vastgelegd. Vecht op gedenkwaardige locaties, waaronder de beruchte hut in het bos, tot leven gebracht met tonnen angstaanjagende beelden en geheel nieuwe dialogen van Bruce Campbell. Ontdek meer dan 25 wapens, waaronder Ash’s Gauntlet, Boomstick en kettingzaag, en ga verder in een verscheidenheid aan vaardigheidsbomen om sterker te worden en te overleven in deze leuke coöp- en PvP-ervaring.

“Ik ben opgewonden om nog een keer aan de kettingzaag te binden”, zei Bruce Campbell, die Ashley J. Williams het leven heeft geschonken in meerdere films en de recente STARZ originele televisieserie “Ash vs Evil Dead”. “Boss Team en Sabre Interactive plannen een enorme meeslepende dealio, en ik wist dat ik terug moest komen. Je zult in mijn schoenen kunnen stappen en een Deadite-kont schoppen! “