Evil Dead: The Game – Overview Trailer

Evil Dead: The Game – Overview Trailer

Saber Interactive en Boss Team Games‘ Evil Dead: The Game ontvingen de eerste grote gameplay-trailer met Bruce Campbell als verteller. De trailer toont een third-person, actievolle en bloederige gevechten die worden benadrukt met intens bashen, steken, schieten en meer geweld.

Saber Interactive bevestigt ook dat de nieuwe coöp/PvP-multiplayer-titel nog steeds gepland staat voor lancering in 2021.

Je eerste blik op de gameplay van Evil Dead: The Game is hier! Verteld door de enige echte Bruce Campbell zelf.

video

Video URL; https://youtu.be/4myQKfUshqE 

Met Bruce Campbell als de originele boomstick-zwaaiende, kettingzaag-zwaaiende held Ash Williams, is deze video je eerste grote blik op de coöp- en PvP-multiplayeractiegame, die later dit jaar naar pc, PlayStation®5, PlayStation komt ®4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Je krijgt ook een glimp van nieuwe verrassingen zoals Cheryl Williams en Henry the Red als speelbare personages, plus Ash’s Delta (en ja, je kunt ermee rijden).

Over Evil Dead: The Game

Geïnspireerd door de iconische horror, humor en actie van het ‘Evil Dead’-universum, brengt Evil Dead: The Game de grootste personages uit de franchise samen in een over-the-top, bloederige ervaring tegen de krachten van duisternis.

Werk als een team van vier overlevenden, waaronder Ash, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar, Scotty, Lord Arthur en meer, om tegen Deadites te vechten en de gemene Kandarian Demon te verbannen. Of word zelf de machtige Demon en gebruik je bezitskracht om de goeden te stoppen en hun zielen op te slokken!

Vecht langs gedenkwaardige bezienswaardigheden uit de franchise, waaronder de beruchte Knowby-hut, tot leven gebracht met tonnen angstaanjagende beelden en geheel nieuwe dialogen van Bruce Campbell. Ontdek meer dan 25 wapens, waaronder Ash’s Gauntlet, Boomstick en kettingzaag, en verbeter een verscheidenheid aan skilltrees om nog sterker te worden en de nacht te overleven.