Evil Dead: The Game – Uitgesteld tot 2022

Evil Dead: The Game – Uitgesteld tot 2022

Tijdens de Game Awards van vorig jaar werd een videogame aangekondigd gebaseerd op de Evil Dead-filmserie voor Nintendo Switch en andere platforms.

Oorspronkelijk gepland voor een release in 2021, hebben de ontwikkelaars aangekondigd dat de game is uitgesteld tot 2022. In een vrijgegeven verklaring zei het team dat de vertraging tijd zou geven voor extra verfraaiing en het implementeren van een modus voor één speler.

Over Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game is de ultieme multiplayer-ervaring… en het is Groovy!

Stap in de schoenen van Ash Williams of zijn vrienden uit de iconische Evil Dead-franchise en werk samen in een game boordevol over-the-top coöp- en PVP-multiplayeractie! Speel als een team van vier overlevenden, verken, plundering, beheer je angst en vind belangrijke items om de kloof tussen werelden te dichten in een game die is geïnspireerd op alle drie de originele Evil Dead-films en de originele Ash vs Evil Dead-televisieserie van Starz.

ICONISCHE KARAKTERS

Speel als personages uit het hele Evil Dead-universum, waaronder Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar en meer, met een nieuwe dialoog uitgevoerd door Bruce Campbell en anderen!

SPEEL ZO GOED OF KWADE…

Vecht voor de goede krachten of neem de controle over de krachtige Kandarian Demon om op Ash en andere spelers te jagen terwijl je Deadites, de omgeving en zelfs de overlevenden zelf bezit terwijl je probeert hun ziel te verzwelgen!

OVER DE TOP-BEELDINGEN

Of je nu een Deadite in tweeën scheurt met de beroemde kettingzaaghand van Ash of door de kaart vliegt als de Kandarian Demon in geestvorm, de game legt de look en feel van de Evil Dead-franchise in al zijn glorie vast, met realistische beelden en een op fysica gebaseerd gore-systeem dat de horror tot leven brengt!

DIT… IS MIJN BOOMSTICK

Brand je jachtgeweer met korte loop, kettingzaag, hakmessen en meer om heerlijk gruwelijk geweld te plegen tegen de legers van de duisternis.

Evil Dead: The Game biedt multiplayer co-op en PvP voor pc, Xbox One, Xbox X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Ad