Evoland 10e jubileumeditie: de droom van een verzamelaar

Evoland 10e jubileumeditie: de droom van een verzamelaar

Samenvatting:

Evoland 10th Anniversary Edition neemt Switch-gamers mee op een nostalgische reis als nooit tevoren. We onderzoeken de recente aankondiging van SelectPlay met betrekking tot de fysieke release van deze speciale editie. Deze editie zit boordevol Evoland en Evoland II, verzamelmunten, stickervellen en een soundtrack en is een waar eerbetoon aan de gamegeschiedenis. We duiken diep in de inhoud ervan, maken vergelijkingen met eerdere releases en geven details over pre-orders. Als je fan bent van deze iconische titels, wil je de droom van deze verzamelaar niet missen.


Evoland 10e jubileumeditie

Gamingliefhebbers, bereid je voor op een spannend avontuur door de tijd terwijl we de wereld van Evoland 10th Anniversary Edition induiken. SelectPlay heeft onlangs de release aangekondigd van deze speciale editie voor de Nintendo Switch, en het begint een must-have te worden voor fans van de geliefde Evoland-serie. In dit artikel gaan we dieper in op wat deze editie te bieden heeft, van de inhoud tot de unieke kenmerken die hem onderscheiden van zijn voorganger. Dus ga met ons mee op deze reis terwijl we de magie van Evoland verkennen.

De aankondiging van de Evoland 10th Anniversary Edition heeft golven van opwinding veroorzaakt in de gaminggemeenschap. Nu we het einde van 2023 naderen, is deze aankondiging een aangename verrassing voor Switch-gamers. Hoewel een exacte releasedatum binnen het jaar nog moet worden bevestigd, zijn de verwachtingen voelbaar.

Wat zit er in de editie

Laten we tot de kern van de zaak komen: wat bevat de Evoland 10th Anniversary Edition? Deze collector’s edition bevat niet één maar twee iconische games: Evoland en Evoland II. Deze titels staan ​​bekend om hun unieke gameplay-stijlen die een eerbetoon zijn aan de geschiedenis van videogames.

Een nadere blik op de luxe herdenkingsmunten

Een van de opvallende kenmerken van deze editie is de set van vier luxe herdenkingsmunten met daarop de twee mannelijke en vrouwelijke hoofdrolspelers. Deze zorgvuldig vervaardigde verzamelobjecten voegen een extra laagje charme en nostalgie toe aan het pakket.

Voor fans die graag hun bezittingen willen personaliseren, is het stickervel met het gamelogo dat in deze editie zit een prachtige toevoeging. Versier je gaming-opstelling of persoonlijke items met logo’s uit het Evoland-universum.

Toegang tot digitale soundtrack via ansichtkaart

De auditieve ervaring is een integraal onderdeel van de Evoland-spellen, en deze editie zorgt ervoor dat je er ten volle van kunt genieten. Er wordt een ansichtkaart meegeleverd met een code om de digitale soundtrack van beide titels te downloaden, zodat je jezelf kunt onderdompelen in de muziek die bij je game-avonturen hoort.

De prachtige kistvormige doos

Evoland 10th Anniversary Edition gaat niet alleen over de inhoud; het gaat ook om presentatie. Het hele pakket is gehuisvest in een prachtig vormgegeven kistvormige doos, versierd met landschappen en afbeeldingen uit het spel. Deze aandacht voor detail verhoogt de ervaring van de verzamelaar.

Vergelijking met eerdere fysieke release

Sommigen herinneren zich misschien dat er in 2019 een fysieke release was voor Evoland Legendary Edition, verzorgd door Super Rare Games. Het is vermeldenswaard dat de Evoland 10th Anniversary Edition nog een stap verder gaat. Hoewel de vorige versie in wezen een op zichzelf staande release was, biedt deze editie meer extra’s, waardoor het een aantrekkelijk voorstel is, zelfs voor degenen die de Legendary Edition bezitten.

Exclusieve publicatie van SelectaPlay

Het is essentieel om te vermelden dat SelectaPlay zijn fysieke versies doorgaans in Europa publiceert. Het goede nieuws is echter dat pre-orders voor deze editie al live zijn en dat gamers in Noord-Amerika deze via Amazon UK kunnen importeren. Deze bredere beschikbaarheid zorgt ervoor dat fans aan beide kanten van de Atlantische Oceaan kunnen deelnemen aan deze viering van de erfenis van Evoland.

Pre-ordergegevens

Voor degenen die graag hun exemplaar van Evoland 10th Anniversary Edition willen bemachtigen, zijn pre-ordergegevens een cruciaal aspect. Houd de officiële aankondigingen van SelectPlay in de gaten voor specifieke pre-orderinformatie en beschikbaarheid. Hoewel de fysieke releases van SelectaPlay voornamelijk voor de Europese markt zijn, biedt de optie om via Amazon UK te importeren mogelijkheden voor Noord-Amerikaanse gamers. Deze beschikbaarheid zorgt ervoor dat verzamelaars en fans over de hele wereld deze unieke editie aan hun collecties kunnen toevoegen.

Conclusie:

Kortom: de fysieke release van Evoland 10th Anniversary Edition voor de Nintendo Switch is een spannende ontwikkeling voor fans van de serie. Met zijn uitgebreide inhoud, waaronder zowel Evoland als Evoland II, verzamelmunten, stickervellen en een digitale soundtrack, biedt het een rijke en meeslepende ervaring. De kistvormige doos voegt een vleugje nostalgie en verzamelaarsaantrekkingskracht toe aan het pakket.

Bovendien opent de beslissing van SelectPlay om deze editie in Europa te publiceren nieuwe kansen voor fans in de regio. Terwijl de vorige fysieke release van Super Rare Games een opmerkelijke mijlpaal was, gaat deze editie een stap verder door extra extra’s toe te voegen. Pre-orders zijn al onderweg en fans in Noord-Amerika kunnen deze editie ook importeren via Amazon UK, zodat gamers aan beide kanten van de Atlantische Oceaan kunnen deelnemen aan deze viering van de erfenis van Evoland.

Veelgestelde vragen
  • Veelgestelde vragen 1: Wanneer is de releasedatum voor Evoland 10th Anniversary Edition?
    • De releasedatum voor Evoland 10th Anniversary Edition is aangekondigd en zal later dit jaar beschikbaar zijn. Hoewel de specifieke releasedatum niet wordt vermeld in de informatie die we hebben, is het de moeite waard om de officiële aankondigingen in de gaten te houden voor de exacte datum.
  • Veelgestelde vragen 2: Kan ik de editie vooraf bestellen in Noord-Amerika?
    • Ja, u kunt de Evoland 10th Anniversary Edition vooraf bestellen in Noord-Amerika. Hoewel SelectPlay de fysieke versies meestal in Europa publiceert, is er goed nieuws voor fans aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Je kunt de editie importeren via Amazon UK, zodat ook Noord-Amerikaanse gamers deze speciale release in handen kunnen krijgen.
  • Veelgestelde vragen 3: Wat maakt deze editie anders dan de vorige fysieke release van Super Rare Games?
    • Hoewel er in 2019 een eerdere fysieke release was van Evoland Legendary Edition door Super Rare Games, biedt Evoland 10th Anniversary Edition meer extra’s. De nieuwe editie bevat luxe herdenkingsmunten, een stickervel met het gamelogo en een ansichtkaart met een digitale soundtrackcode, allemaal verpakt in een kistvormige doos. Dit maakt het een uitgebreider verzamelobject voor fans van de serie.
  • Veelgestelde vragen 4: Hoe kan ik een exemplaar van Evoland 10th Anniversary Edition bemachtigen?
    • Om een ​​exemplaar van de Evoland 10th Anniversary Edition veilig te stellen, kunt u deze vooraf bestellen via officiële kanalen of geautoriseerde verkopers. Houd de aankondigingen van SelectPlay in de gaten voor details over pre-orders en beschikbaarheid.
  • Veelgestelde vragen 5: Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Evoland en Evoland II?
    • Evoland en Evoland II zijn actie-avontuur-RPG’s die bekend staan ​​om hun unieke gameplay-mechanismen. In Evoland reizen spelers door de geschiedenis van videogames en ervaren ze verschillende grafische stijlen en gameplay-modi. Evoland II breidt dit concept uit met een complexe verhaallijn en diverse gameplay-stijlen, waardoor het een must-play is voor RPG-enthousiastelingen.