Evolutis aangekondigd – Lancering in 2020

Evolutis aangekondigd – Lancering in 2020

PM Studios heeft onthuld dat 2D cyberpunk actiegame Evolutis in 2020 op de Nintendo Switch wordt gelanceerd. De makers van de game Poke Life Studio halen inspiratie uit films zoals Blade Runner, Ghost In The Shell en Akira.

video

PM Studios is verheugd om aan te kondigen dat Evolutis, een spannende 2D verhaalgestuurde actie-avonturenspel geïnspireerd op het klassieke anime-realisme van de jaren 80, zal worden uitgebracht in 2020!

Evolutis is ontwikkeld door het Portugese indieteam Poke Life Studio en gaat een nieuwe trend definiëren in indiegames met drie speelbare unieke personages, adembenemende anime-achtige animaties en een spannende verhaallijn, terwijl je de grimmigste diepten en mysteries verkent van Neo Hong Kong!

Over Evolutis

Evolutis is een geavanceerde 2D-verhaalgestuurde actie-avonturengame geïnspireerd op het anime-realisme van de jaren 80, zoals Blade Runner, Ghost In The Shell & Akira, en het speelt zich allemaal af in Neo Hong Kong, waar de stad nooit slaapt. Je speelt als drie hoofdpersonages en gedurende het hele verhaal zie je dat hun lot nieuwsgierig met elkaar verweven is.

Volg Damon Watts, een rouwende echtgenoot op zoek naar de verblijfplaats van zijn vermoedelijk overleden zwangere vrouw. Erick Warren, een drugsverslaafde die wraak zoekt op mensen die volgens hem betrokken zijn bij de moord op zijn neef. Dan eindelijk, Chelsea Williams, een beroemde maar eenzame worstelaar die er alles aan doet om haar niet-biologische vader in leven te houden.

Belangrijkste kenmerken

  • Geavanceerd 2D visueel verhaal vertellen geïnspireerd door de anime van de jaren 80 en speelt zich af in Neo Hong Kong, waar de stad nooit slaapt. Speel als drie personages, elk met zijn en haar eigen unieke vaardigheden.
  • Ontdek het mysterie van Neo Hong Kong via drie diep met elkaar verweven verhaallijnen in een dramatisch verhaal.
  • Neem deel aan futuristische gevechten met een grote verscheidenheid aan vaardigheden en methoden zoals hand-tot-hand gevechten, afwerkingen, voertuigachtervolgingen, gadgets, stealth, hacking, geweervuur ​​en zelfs een hoverboard!
  • Pak corruptie en misdaad van lokale bendes en strijdkrachten aan, of ontspan gewoon in de arcade. Probeer gewoon in leven te blijven!
Ad