Ex-Atlus-medewerkers onthullen opening Monark

Ex-Atlus-medewerkers onthullen opening Monark

FuRyu en ontwikkelaar Lancarse hebben de opening onthuld van Monark, de nieuwe JRPG die wordt ontwikkeld door een aantal sleutelfiguren achter de Shin Megami-serie.

De game wordt hier in het westen gelokaliseerd door het vertrouwde team van NIS America en moet ergens volgend jaar worden uitgebracht op de Nintendo Switch en andere platforms. Bekijk de openingsscènes hieronder.

De openingsvideo voor Monark, de nieuwe JRPG van ex-Atlus-medewerkers die NIS America begin 2022 lokaliseert voor Switch/PS4/PS5/PC, is vrijgegeven;

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Monark

Descent into Madness: spring tussen het verkennen van de mist van de echte wereld en vechten in de raadselachtige Otherworld. Doe een beroep op bondgenoten, vecht tegen vijanden en ontrafel de mysteries rond je academie. Ga je de wereld redden of word je gek en vernietig je jezelf?

Into The Mist and Beyond: duik in een duister rijk waar de realiteit en het zelf botsen. De mysterieuze werelden die je gaat verkennen, worden tot leven gebracht in een surrealistische, donkere neofantasiestijl, met ingewikkelde personageontwerpen en suggestieve instellingen.

Kracht van het ego: versterk je ego en pas het uiterlijk en de vaardigheden van je duivels aan. Ontgrendel verschillende duivels om te leiden in de strijd en gebruik het tactische systeem in vrije vorm om je eenheden te positioneren en vernietiging op je vijanden los te laten.

Verhaal

Hoe ver ga je om degenen van wie je houdt te redden? Kun je de bedreigingen om je heen het hoofd bieden? Kun je jezelf onder ogen komen?

Je wereld wordt in waanzin gedompeld wanneer de mysterieuze en dodelijke Mist de Shin Mikado Academy omringt. Om je vrienden te redden, betreed je de Andere Wereld, een met Daemon gevulde dimensie buiten de echte wereld. Binnen dit raadselachtige rijk moet je leren je Autoriteit van ijdelheid te gebruiken en een bataljon Duivels op te roepen, wiens kracht afkomstig is van het ego van hun meester.

Ontwikkel je ego door middel van verschillende psychologische tests om de kracht van je duivels te vergroten, en leid je troepen in de strijd om te vechten met en tegen de zeven ‘pactdragers’ die de academie bederven. Omarm de kracht van je waanzin om kracht te krijgen, maar pas op dat je niet te ver graaft, anders loop je het risico jezelf te verliezen. Medestudenten en instructeurs zullen je helpen bij je zoektocht om de anomalieën op de campus op te lossen.