ExitMan Deluxe – Eerste 14 minuten

ExitMan Deluxe – Eerste 14 minuten

De videogame ExitMan Deluxe heeft nu een gameplay-video van 14 minuten dankzij Nindie Spotlight. Onlangs is de game beschikbaar gekomen om te spelen op de Nintendo Switch, na een vertraging bij de eerste release.

video
play-rounded-fill

Over ExitMan Deluxe

Als het plafond van bovenaf begint te vallen, moet je snel handelen en door de opening rennen. Als het je lukt, zal het plafond blijven stijgen, om vervolgens keer op keer weer naar beneden te vallen, waarbij de opening elke keer op een andere locatie verschijnt. Hoe lang houd je het nog vol?

Je kunt geld verzamelen dat kan worden gebruikt om nieuwe outfits te kopen als je erin slaagt de gele Exit-regio binnen te gaan.

Stel je vaardigheden op de proef in vier uitdagende spelmodi: Endless Run, 100-to-1 Sole Survivor, Head-to-head vs the computer en Challenge Mode, die 150 rapid-fire levels heeft.

Bovendien zijn er online rankings, waarmee je met anderen van over de hele wereld kunt strijden om de hoogste scores.

Bovendien is er een lokale multiplayer-optie voor twee tot vier spelers waar jij en je vrienden kunnen strijden om te bepalen wie de beste ExitMan of ExitWoman is! Het is een overlevingsdrama dat lijkt op een inktvis!

In de Nintendo Switch eShop kun je de videogame ExitMan Deluxe kopen. Het is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees.