Exophobia komt op 5 oktober

Exophobia komt op 5 oktober

Uitgever PM Studios en ontwikkelaar Zarc Attack hebben Exophobia aangekondigd, een retro-geïnspireerde first-person-shooter voor Nintendo Switch en andere platforms.

In Exophobia moeten spelers een ruimteschip besturen dat krioelt van vijandige buitenaardse soldaten om de verblijfplaats van de menselijke bemanning van het schip te achterhalen. De game biedt graphics in retrostijl en snelle gevechten, en wordt op 5 oktober gelanceerd voor Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Exophobia

Exophobia is een retro-geïnspireerde first person shooter met snelle gevechten. Je wordt wakker en merkt dat je alleen bent in een menselijk ruimteschip dat is geteisterd door vijandige buitenaardse soldaten. Verken je omgeving terwijl je stukje bij beetje het achtergrondverhaal en de bestemming van zijn menselijke bewoners blootlegt. Schiet, sprint, verdoof je vijanden en meer, op je pad om te ontsnappen!

KILL

FPS-actie waarbij snelle reflexen en slimme positionering essentieel zijn. Leer vijandelijk gedrag en gebruik al je bewegingsmogelijkheden en je omgeving om verschillende groepen buitenaardse legers zo snel mogelijk of voordat ze je doden uit te schakelen.

ONTDEK

Ontdek een labyrintisch ruimteschip met meerdere verdiepingen en ontdek de gebeurtenissen uit het verleden die hebben geleid tot dit moment met hoge inzet. Verdwaal in vijandige omgevingen en valstrikken terwijl je je best doet om te overleven. Wees nieuwsgierig genoeg en misschien vind je enkele geheimen die je sterker zullen maken.

UPGRADE

Als je een gespecialiseerde kamer vindt, kun je je wapen verbeteren met een nieuwe vaardigheid. Deze veranderen je gevechtstactieken drastisch en zullen worden gebruikt om voorheen ontoegankelijke gebieden te openen in het ruimteschip dat nodig is om verder te komen.

STERF

Meedogenloze moeilijkheid met diverse gevechtssituaties met verschillende soorten vijanden en aanvalspatronen, inclusief dreigende bazen. Als je sterft, respawn je in het laatst bezochte checkpoint in het ruimteschip, dus pas op voor wat je in de volgende kamer kunt aantreffen.