Extinction Eclipse – Eerste 30 minuten

Extinction Eclipse – Eerste 30 minuten

Extinction Eclipse, de op de ruimte gebaseerde RTS die net is aangekomen op de Nintendo Switch en we hebben een nieuwe golf aan gameplay ontvangen. 30 minuten zijn beschikbaar gesteld door Nindie Spotlight.

video
play-rounded-fill

Over Extinction Eclipse

Verkenning van de ruimte, verovering van asteroïde velden voor mijnbouw en extractie van hulpbronnen In dit nieuwe ruimte-actiestrategie-avontuur moet je een vloot van ruimtevaartuigen bouwen en de tegenstanders uitschakelen. Verdedig de mensheid tegen een buitenaardse indringer die de aarde wil bevriezen.

De Verhaalmodus is onderverdeeld in campagnes, elk met veel taken. Als je een campagne voltooit, ontgrendel je andere, waardoor je op een niet-lineaire manier kunt spelen. U kiest uw weg naar triomf.

Met de Skirmish-modus kun je de strijd aanpassen door de kaartgrootte, het doel, de beginnende vloot en upgrades, enzovoort, te wijzigen. De omgeving wordt vervolgens procedureel geproduceerd, wat elke keer een nieuwe ervaring oplevert!

Extinction Eclipse is een ruimte-actiestrategiespel waarin je menselijke soldaten aanvoert in hun zoektocht naar middelen om een ​​vloot samen te stellen. Je begint met slechts een paar mijnwerkersschepen en een sonde, en het is jouw taak om ontginbare asteroïde velden te lokaliseren en te veroveren om hun rijke metalen en water te verzamelen.

U breidt uw vloot geleidelijk uit en u kunt voor elke operatie kiezen welke schepen u wilt inzetten. Nadat je je schepen hebt gebouwd, worden de schepen die de missie overleven toegevoegd aan de beschikbare vloot.

Je verzamelt ook ongebruikt metaal en water om in de winkel te ruilen voor upgrades en power-ups. Deze upgrades verhogen de snelheid en kracht van uw schepen, waardoor uw kansen op succes toenemen.

Verwacht echter niet dat de buitenaardse wezens achterover leunen en ontspannen terwijl je groeit. Ze zullen je verrassen en je bases aanvallen, dus wees voorbereid om ze continu te beschermen!

Extinction Eclipse is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. De twee beschikbare talen zijn Engels en Spaans.